Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U STRANCI

Plenković predao potpise u središnjici HDZ-a: Prikupio preko 45.000 potpisa

Andrej Plenković
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
27.02.2020.
u 15:55

- Nastojat ćemo da svih nas šestero dobije potporu. Idemo s time da pobjedimo ove izbore kao tim. Uvjereni smo da ćemo pobijediti - poručio je Plenković.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, zajedno s timom Odvažno za Hrvatsku, predao je potpise za kandidaturu za predsjednika HDZ-a, zamjenika predsjednika HDZ-a te potpredsjednička mjesta u Središnjici HDZ-a. U njihovoj povorci bilo je oko 200 hadezeovaca.

Plenković je pritom istaknuo da je za njegovu kandidaturu prikupljeno više od 45.000 potpisa, a velik broj potpisa skupljeno je i za ostalo kandidate iz njegovog tima, svi su skupili više od 30.000 potpisa. 

- Nastojat ćemo da svih nas šestero dobije potporu. Idemo s time da pobjedimo ove izbore kao tim. Uvjereni smo da ćemo pobijediti - poručio je Plenković.

Andrej Plenković
1/17

Upitan o odnosu s drugom listom i posebice Davorom Ivom Stierom s kojim je zajedno došao na visoke funkcije u HDZ-u prije nekoliko godina, Plenković je komentirao:

- Mogao je i Davor biti tu da nije prije dvije godine odlučio drukčije. Poštujemo i tuđa mišljenja, i nakon izbora trebamo biti jedinstveni. Za Davora Stiera ima mjesta u HDZ-u i ako ne uspije na ovim izborima. 

Ključne riječi

Komentara 26

MA
manipulacija
18:47 27.02.2020.

Eto Plenki 45 tisuca, a Penava i Kovac se jos muce s prikupljanjem njih 10 tisuca. Jasno je odavno tko ima vecu potporu.

Avatar Šipo
Šipo
18:48 27.02.2020.

Bez obzira koliko skupili glasova, na parlamentarnim izborima trebaju skupit glave zajedno i osvojiti jos jedan mandat

ŠN
šnicl
18:51 27.02.2020.

Vise ce potpisa skupiti Plenkovicev kandidat za potpredsjednika stranke nego Kovac i Stir skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije