Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U HDZ-u

Plenković ironično o Kovačevom zahtjevu: 'Karneval je karneval'

Kovač i Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.02.2020.
u 18:43

"Danas je fašnik, baš sam o tome razmišljao. Karneval je karneval", kratko je novinarima prokomentirao Plenković zahtjev svog protukandidata,

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković ironično je u utorak odgovorio na poziv protukandidata Mire Kovača da u interesu stranke odustane od predsjedničke kandidature poručivši mu: "Karneval je karneval".

"Danas je fašnik, baš sam o tome razmišljao. Karneval je karneval", kratko je novinarima prokomentirao Plenković zahtjev svog protukandidata, uoči obilježavanja 30. obljetnice prvog općeg sabora HDZ-a.

Kovač je poručio ranije danas kako Plenković "sa svojim stavovima i politikama ne okuplja nego dijeli HDZ". "On više nije čovjek koji nudi rješenja za hrvatsku politiku i za HDZ, pozivam ga da u interesu HDZ-a i u interesu budućnosti ove zemlje odustane od kandidature", ustvrdio je Kovač. 

"Plenković sa svojim stavovima, sa svojim politikama ne okuplja, on dijeli HDZ, on više nije čovjek koji nudi rješenja za hrvatsku politiku i za HDZ, pozivam ga da u interesu HDZ-a i u interesu budućnosti ove zemlje odustane od kandidature", ustvrdio je Kovač. 

Kovačev zahtjev komentirao je i predsjednik zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Mario Kapulica.

"Nisam ja kandidat u ovim unutarstranačkim izborima ali teško mi je zamislivo da netko poziva čovjeka koji u ovom trenutku ima možda i 40 tisuća potpisa potpore članova HDZ-a da odustane od kandidature kako bi on ostao jedini kandidat", rekao je Kapulica.

Komentara 12

MA
manipulacija
20:05 25.02.2020.

Kovacu postaje jasno da su mu sanse sve manje sto su izbori blizi, pa u javnost iznosi ovakve nebuloze

LU
Lui
20:06 25.02.2020.

Plenkovic mu je dobro i rekao. Kako drugo bi trebao komentirati ovako neozbiljne i smijesne zahtjeve protukandidata.

PR
prajdali100
19:36 25.02.2020.

Ovaj Kovač je obični cirkusant.Ne treba ga uzimati zaozbiljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije