Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK ŠKOLSKE GODINE
Povratak na članak

Predsjednica pozdravila školarce: Moj sin ostaje u Hrvatskoj, nema straha da će otići van

Na prvi dan školske godine 2019./2020. za više od 464 tisuće učenika hrvatskih osnovnih i srednjih škola, premijer Plenković se na svom Twitter profilu obratio učenicima prigodnom porukom.

Komentari 13

ZA
zubalo_ankica
13:22 09.09.2019.

Baš sam jutros svog unučića ispratila u školu! Sretno svim roditeljima i djeci

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:22 09.09.2019.

Puno uspjeha mladim "brucošima posebno malim prvašicima, komšije i drugi negativci nek pjevaju borbene:))

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
15:42 09.09.2019.

Vidim da je izvjestan broj politicara djeci na prvi dan skole uputio raznoreazne motivirajuce poruke. Da li se bilo koji od njih sjetio priznati i jednu zivotnu realnost?? Hrvatsku realnost. Skola je gubljenje vremena. Da, GUBLJENJE VREMENA, ako mislis ostatii ti u RH. Nemojte moju malenkost shvatiti pogresno, Naravno da podrzavam obrazovanje i informiranost a rodni kraj (Zagorje i Hrvatska) narod medju kojim sam se rodio volim sigurno daleko vise od onih koji ne propustaju izgovorenu ili napisanu recenicu a da ne spomenu rjec Hrvatska ili pridjev hrvatski(o), ali tuzna je hrvatska istina, da, ako ti tatica i mamica nisu jako, jako, jako,,,,,,,, premazani i namazani, mozes se oderati i klipsnuti uceci. Mozes steci koliko god diploma, magistrata i doktorata, ali ako ti tatica i mamica nisu debelo namazani i premazani, ti si opet gubitnik i sipak. Cak i sin/kcer nekog mafijasa/dilera (podmladak politicara i tajkuna ni spominjat ne treba) q-a vanjske temperature u srednjoj Europi ovih dana, ce uspjeti vise od tebe, dobiti bolju poziciju i daleko vecu placu svojim kupljenim diplomomama. Sto da kazem osim : HRVATSKA! HRVATSKA! HRVATSKA! Naravno, to da je "skola gubljenje vremena", ne vazi ako si vec sad iz svojih zivotnih planova poslije srednje skole i fakulteta iskljucio Hrvatsku i mislis na vec recenu srednju europu, sjevernu i zapadnu Europu, SAD i Kanadu, Australiju,,,, i druge zemlje koje ce do kraja tvog skolovanja u svemu DOBROM i LIJEPOM biti razvijenije od Hrvatske.

VL
Avatar paracelsus
paracelsus
14:42 09.09.2019.

Ima jedna zanimljiva cinjenica na ovom portalu. Svaki put kad su clanci u kojima se samo spomene predsjednica, premijer i HDZ na vrhu liste komentara sa najvise pluseva osvane nekoliko komentatora, koji su najblaze receno zabavni, (npr - "Nostalgija... ahh školsko doba, najljepše" - 20 pluseva) koji skupe desetine pluseva u roku par minuta. Prporcionalno tome koliko komentari tipa; "Jao kako lijep datum 9.9. Nadam se da će im donijeti uspješnu školsku godinu", skupe pluseva toliko i najmanje kriticni komentari skupe minusa. Sada pitanje za sve, pa i moderatore. Zar je ukinuto pravilo na portalu kojimnije dozvoljeno više od jednog profila? Ako je, imao bih jedan prijedlog moderatorima. Uvedite pravilo koje zabranjuje svaki i najmanji kriticki komentar u clancima u kojima se spominje HDZ, clanovi HDZ-a svih rangova, premjer i predsjednica.

VL
JA
Jagoda
15:20 09.09.2019.

Njen sin ostaje u Hrvatskoj? Gle, čudna mi čuda... I moj bi ostao da sam pripadnica zločinačke organizacija, da sam opljačkala Hrvatsku i njezino stanovništvo odvela u siromaštv i da sam financijski osigurala nekoliko generacija svojih potomaka!

VL
RE
realisticki
12:59 09.09.2019.

Pokazat će se!

VL
AV
Avaz
13:10 09.09.2019.

Sretno Vam dragi učenici učlanite se u hdz, sdp ili hns da ne morate iseljavatibiz preljepe nam domovine

VL
Avatar kvasac60
kvasac60
13:06 09.09.2019.

Prošla su sretna vremena....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.