Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahuktava se u HDZ-u
Povratak na članak

Plenković ponovno uzvratio Brkiću: Recite mu da se malo bolje prisjeti

Plenković je također potvrdio da je Brkić 'u dogovoru s njime' donio potpise članova HSS-a za koaliciju

Komentari 43

VA
Vagabundo
14:56 10.02.2020.

Mislim da je Plenkoviću laknulo što se napokon pokazalo u HDZu tko kako diše i što napokon može biti okružen isključivo normalnim kadrom koji će stajati iza njega u ovim unutarstranačkim izborima. HDZ jedino uz Plenkovića može donijeti rezultate kao na prošlim parlamentarnim!

VL
VH
volim.hrvatsku
15:39 10.02.2020.

Ja mslim da ce se poslije ovih stranackih izbora u HDZ- u, HDZ rijesiti nekih ljudi - zauvijek !!!!

VL
DU
Deleted user
17:25 10.02.2020.

Ako ista vrijedi i ako itko radi u danasnjoj Hrvatskoj to je gospodin Plenkovic,Cesto se upitam je li on uopce spava ,jer je vjecito na nekim putovanjima ,na nekim susretima sa svjetskim uglednicima pa to moze i slijepac da vidi.alili "uhljebi" to ne mogu vidjeti jer su se" usaborili " gdje je redovno prisutno 15-tak od 151 saborskog zastupnika a i tih petnaest se samo "pripucavaju " mlateci praznu slamu.Od gospodina Plenkovica mozda su samo aktivnije ove nevladine ljevicarske udruge i neki "gongovi".Sto se tice njegovih ministara,covjek je uzeo koga mu se preporucilo buduci da je covjek dugo izbivau u EU ,tako da i nije mogao puno znati o njima.Sto se tice "Vase",Karamarka,Penave ,,Zekanovica i slicnih ,dovoljno ih je pogledati pa da covjek donese sud o njima i njihovim intelektualnim sposobnostima .Plenkovic je broj jedan u hrvatskoj politici svidilo se to kome ili ne.Ako se Hrvati ne promjene nece nama valjati ni gospodja Merkl,Na kraju zasto smo mi Hrvati lijeni i neposteni kad radimo sebi a kad odemo u Njemacku ,Austriju ili skandinavske zemlje onda smo radisni i posteni i zavrsio bi onom :"znas ti nas................."

VL
VO
vonstauffenberg
15:21 10.02.2020.

Plenković nije istinski HDZ-ovac. Bio je predugo u inozemstvu (cijeli Domovinski rat je proveo u inozemstvu jeste li znali to?).Nema on nikakav demokrščanski svjetonazor što je osnovna ideologija HDZ.Milanović je rekao za njega (a poznaje ga 25 godina) da nikad nije rekao nešto pozitivno za Tuđmana, tako da mi nije jasno kako su njega mogli izabrati za predsjednika HDZ.

VL
VA
vadis
18:19 10.02.2020.

Brkic je zadnja osoba koga bih biro u vrh HDZ. Covjek je falcificirao diplomu, to se zove kriminal. Da je to uradio u jednoj normalnoj drzavi ne samo da nebi bio u vlasti, bio bi u zatvoru a diploma anulirana.

VL
BB
Bruno_Bear1
17:02 10.02.2020.

Brkić i slični luzeri znaju da su dosadašnje fotelje, privilegije, zaštite izgubljene pa se love za slamku spasa, a to bi trebo biti kovač, jad i čemer.

VL
VO
vonstauffenberg
15:18 10.02.2020.

Meni se čini da bi Plenković mogao izgubiti. U HDZ se stvorila kritična masa nezadovoljnika zbog načina kako Plenković vodi stranku i zato što je izgubio na predsjedničkim izborima gdje je gurao Kolindu koja nije mogla pobijediti,a na izborima za EU parlament je podbacio.

VL
Avatar MK
MK
16:49 10.02.2020.

Nije dobro kada nastane paradigma da se ni pod koju cijenu nesmije rušiti svoju Vladu! Ta opcija uvijek mora postojati da se vođa nebi zasmrdio samodopadnošću kao Plenković u ovom mandatu... Na kraju, koliko je to uopće Vlada HDZ-a dokk ti HNS-ovce poune Obuljenkama? Pa ako se Thomasu Kemmerichu nesmije čestitati jer je izabran glasovima i AfD-a, zašto se smije čestitati Plenkoviću kad je izabran glasom Tomislava Sauche?!

VL
CH
che99
17:36 10.02.2020.

Ja vjerujem Vasi...rijetko pošten čojek, heheheheh.. eto prilike Plenkoviću da se riješi polusvijeta

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:41 10.02.2020.

Onako iskreno ko je bio za koaliciju a ko protiv biračko tijelo hdz-a više i ne zanima, izdali ste ga u više navrata, možete vi sad nisam ja on je, jednostavno pedala, ende.

VL
Avatar Ganymedesq
Ganymedesq
17:36 10.02.2020.

(Bivši)PRIJATELJI. Za kojai dan će se ponovno slizati.

VL
MA
Malenkost
15:07 10.02.2020.

Ovo je raskol HDZa. Zdobljavanje iz unutrasnjosti. Konacno. Steta bi bila da ih se na da na sud. Ovo nitko vise zaljepiti ne moze. Svakim danom nastaje sve vise krhotina. Eto i to smo docekali. Juhuuuu, jupiii. Divno i predivno.o. Gotovo je. Uzivati se to ne moze, tesko su ostetili nasu Drzavu i Naciju. Da li ce odgovarati ikad?

VL
ST
stomugromova
18:38 10.02.2020.

Milijan i Jozo Brkić,kao Tomo i Andrija Bajić.A i njonjo nije ništa bolji.Gdjegod takneš sve sama plijesan.

VL
Avatar MK
MK
16:36 10.02.2020.

Nije koalicija sa HNS-om (bez Pusićke, Tahirovića, Gunjanke, itd.) sama po sebi problem - ali je problem kada se ne brani Ministra Barišića neosnovanih optužbi a umjesto njega dovodi Ministricu Divjak i njezine užasne rezultate brani... To je samo primjer politike Plenkovićevih preferencija... Plenković ništi ugled HDZ-a da bi svoj vlastiti unaprijeđivao u EU (loveči nepostojeće ekstremne desničare i populiste u HDZ-u), Plenković žrtvuje Barišića da bi jačao vlastitu poziciju u Vladi, Plenković Sutjesku pozicionira kao "desni centar" (onda je Beljkova UDBa Centar a SDP-ov Titoizaam Socijaldemokracija)... Plenković je nakon 22.7% na EU-izborima trebao podnijeti ostavku na čelo HDZ-a - jedino bi još trebao i priznati koliko neiskreno se učlanio u HDZ i iskorištavao HDZ za za sebe osobno... Čovjek koji se predstavlja da jedini valja među HDZ-ovcima nije dostojan biti član HDZ-a a kamo li Predsjednik...

VL
NO
Nordik
16:59 10.02.2020.

Više neće biti faraona...

VL
NO
Nordik
21:21 10.02.2020.

I drugi put ostajemo bez druga Tita.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
17:33 10.02.2020.

Dvi kune na Hercegovca protiv anemije. Anemija izvan briselskih hodnika je kao riba na suhom, Hercegovac je spretan u zbrajanju glasova, tako da ce Jandrokovic i anemija vjerovatno u diplomaciju EU nakon izbora koju ce Hercegovina « srediti » za Hercegovce.

VL
ST
starigrad
08:48 11.02.2020.

Zalosno je da se objedaju javno, sukobe u bilo kojoj stranci treba rijesiti doma. Ne pobjeduje onaj koji vise blati i iznosi van, bar ne kod normalnih ljudi. Pojesti ce se iznutra, kao sto je to bilo i uSDP-u prije nekog vremena.

VL
LE
lemy
16:15 10.02.2020.

Plenki treba za par dana biti gotov, tj izgubiti unutarstranačke izbore. Za njega će glasati njegove ulizice Jandroković, Bačić, Božinović, General i mladi ministri koji nemaju pojma o HDZ. Di nam je onaj HDZ koji je pobjeđivao, koji je pošteno vladao, ovo su velike Lopine i niš koristi.

VL
DU
Deleted user
17:02 10.02.2020.

Senvičari su danas veoma agilni.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.