Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISEGNULI NOVI ZASTUPNICI
Povratak na članak

Plenković pokazao da ima sigurnu većinu, Maras opet od svega želio napraviti šou

Pitanja premijeru koja su po svim odborima postavljali SDP-ovci odnosila su se na prave razloge rekonstrukcije

Komentari 34

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
20:57 19.07.2019.

koja malogradjanstina u sdp-u. maras, mrsic, jovanovic itd

VL
KR
krust20
21:00 19.07.2019.

Vid Merasa sta pokusava dominirat, ali nemre nad Plenkijem ni da hoce. Kak se ono veli, di ces na stijenu bez dinamita... Di ces na Plenkija napadat s Merasom. Pa to ne ide.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
21:01 19.07.2019.

na sto je spao sdp, bulj bi se savrseno uklopio tamo...malogradjani.

VL
DU
Deleted user
21:35 19.07.2019.

Plenković uživa u razbucavanju opozicije. Nadmoć temelji na boljoj edukaciji, ležernosti i humoru. Za razliku od Milanovića kad je bio premijer, Plenković se zna zaustaviti kako ne bi pretjerao. Maras je pak više slučaj za promatranje negoli što vrijedi analizirati njegove uvide.

VL
BO
boovuu
23:47 19.07.2019.

Pitanje koje su premijeru po svim odborima postavljali SDP-ovci odnosilo se na prave razloge rekonstrukcije, odnosno povezanost smjena s aferama koje su se vezale uz ministre na odlasku, no ni jednom nisu dobili potpuno konkretan odgovor. ----------------------------------------------------- zašto sdp-ovci prvone kažu gdje je završilo 123 milijarde kuna od kredite koje su dizali za Hrvatsku a Hrvatska te kredite vrača i to ova vlada. dok je na vlasti bila kukuriku koalicije (na čelu sa sdp-om i milanovičem digli su kredite i novac položili na svoje račune u stranim bankama. di je završio novac kojim su plaćeni lego MIG-ovi?

VL
DU
Deleted user
21:32 19.07.2019.

Maras je još jednom dokazao da je upravo on političar za kojega nikada neću glasati

VL
Avatar Antikomunist
Antikomunist
07:49 20.07.2019.

Kad se u medije pokažu karikature poput marasa milanovića i sl. ekipe osiguraju moj glas hdz-u kakav god bio.

VL
BO
boris
10:29 20.07.2019.

Balkan, kadija... Kurz je otpustio onoga koji mu nije odgovarao bez obzira sto ce mu nakon toga izglassati nepovjerenje, u HR je cuvanje fotelja, hvala na takvoj politici, nikad ne glasati za hdz i za plenkovica

VL
DH
dalibor.hren
11:37 20.07.2019.

Zar nije Maras, Gordan Maras, u Bruxellesu?

VL
DU
Deleted user
22:32 19.07.2019.

Da u Hrvatskoj nema psihijatrijskih bolnica zatvorenog tipa već danas bi počeli otvarati nove. Radi Marasa i njegovih pobornika.

VL
ZB
Zlatan.balkanac
11:44 20.07.2019.

Je imate večinu Na prevari Građana. Imate večinu od ljudi koji su se prodali u vladajuču stranku zbok fotelje i plače.... Realno nemate večinu...

VL
JP
jpavicic
21:35 19.07.2019.

Na znanje i ravnanje članstvu HDZ -a; IVAN ARALICA: "Plenković je izvrnuo naglavačke Tuđmanovu politiku. Crni labud su birači koji su kaznili Plenkovića jer je skrenuo s Tuđmanova puta .Kad se sretnemo Plenković i ja, pravimo se da se ne poznajemo i izbjegavamo rukovanje. Prosudio sam da je on izvorno komunist koji se transponirao u bezidejnog administratora koji život u razlikama političkih stavova ne doživljava kao demokratsku blagodat…. Odlučio sam s tim čovjekom ne imati nikakva posla i nikakav kontakt. Kad bi se Tuđman digao, glasao bi za suvereniste jer je to bila, što se globalizacije i individualizacije tiče, i Tuđmanova politika… Ljevičari likuju jer u Plenkoviću prepoznaju svog djelatnika na privremenom poslu u HDZ-u. Plenković je, sudeći po progonu i animozitetu prema desnom i desničarima, pokazivao otkako je na čelu HDZ-e i vlade – ponašanje prema Karamarku, izgon Hasanbegovića i Esih, odstranjenje Glasnovića, Istambulska konvencija… od političara koji baštine lijevu ideologiju i svjetonazor; "

VL
KR
kron
21:44 19.07.2019.

Kad ovaj objasni lik kako su mu se lopovi prešvercali u vladu , možemo ga smatrati ozbiljnim . Do tad samo se sprdajte s njime .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.