Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet BiH

Plenković podržao gradnju Centra za kulturu u Močilama

Andrej Plenković
Foto: Ured dopredsjednika RS
02.09.2017.
u 18:22

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je na početku službenog posjeta BiH posjetio župu sv. Ante Padovanskog u Gornjim Močilama - Sijekovcu u općini Brod

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je na početku službenog posjeta BiH posjetio župu sv. Ante Padovanskog u Gornjim Močilama - Sijekovcu u općini Brod, gdje su upravo započeli građevinski radovi na izgradnji Centra za kulturu i dijalog.

Domaćin susreta i župnik vlč. Ivan Tolj, najzaslužniji za obnovu i povratak života u ovaj kraj, upoznao ga je s projektom izgradnje objekta čija je realizacija započela zahvaljujući donaciji građevinskog materijala od strane Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

Sudionici skupa izrazili su zadovoljstvo što u malom povratničkom mjestu niče ovakav centar koji će okupljati i zbližavati ljude te što se u neposrednoj blizini gradi nova tvornica metalnih odljevaka austrijske tvrtke "Anton Paar", što govori o sustavnom stvaranju uvjeta za povratak i ostanak stanovnika u ovom kraju. Uz premijera Plenkovića i članove njegova izaslanstva, svečanom otvorenju radova prisustvovali su i dopredsjednik RS Josip Jerković, ministar izbjeglih i raseljenih osoba  u Vladi RS Davor Čordaš te predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg.

Komentara 10

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
18:40 02.09.2017.

A ha Ivan Tolj, zar to nije neki sefic ovom portalu? O njemu bih mogao svasta ali nista lijepo pa bolje da preskocim.

AS
atilla sb 1986
20:38 02.09.2017.

Vedrane, bio i bit ce bosanski brod.. Ne brod!

WW
wwwcro
12:11 03.09.2017.

Najomraženiji političar u Hrvatskoj trenutno je Plenković koji surađuje sa članovima zloglasne UDBA-e te koalira u vladi sa Srbima teroristima koji se sumnjiče za stravične zločine nad civilima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije