Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDLOŽIO SANADERA ZA TAJNIKA

Plenković: Riječ je o aktivnostima koje provode policija i DORH, nemam drugih komentara

Andrej Plenković
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
20.08.2019.
u 20:14

Policija je jutros na Braču upala u kuću bivšeg HDZ-ova ministra te ju je pretražila

Premijer Andrej Plenković kazao je u Opatiji kako će sutra predložiti Predsjedništvu HDZ-a da Ante Sanader postane novi politički tajnik umjesto Lovre Kušćevića. Na pitanje o upadu istražitelja u kuću njegova bivšeg ministra uprave i bivšeg političkog tajnika HDZ-a, premijer je kratko rekao kako je riječ je o aktivnostima koje provodi policija i DORH temeljem naloga suda, ne želeći dalje komentirati.

Policija je jutros na Braču upala u kuću bivšeg HDZ-ova ministra te ju je pretražila. Službenici su pretražili i kuće još nekoliko osoba.

- Povodom brojnih zaprimljenih novinarskih upita vezanih uz medijske objave o pretragama nekretnina na otoku Braču, obavještavamo da se navedeni izvidi provode u suradnji s Policijskim nacionalnim uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) te uz prethodno pribavljene sudske naloge

O daljnjem postupanju u ovom predmetu USKOK će odlučiti nakon što se policijskim izvidima osiguraju dokazi i prikupe sve potrebne obavijesti, o čemu će javnost biti pravodobno obaviještena - stoji u priopćenju USKOK-a.

Komentara 24

CR
croban1111
22:47 20.08.2019.

Ante, nemoj pristati ni za živu glavu.Ovaj je i Kušćevića predložio za glavnog tajnika stranke, a vidiš i sam koga mu je sada poslao u goste.Ne budi lud, Ante.😜

PR
propalismoFranjoskroz
20:49 20.08.2019.

Ante Sanader?Jel to onaj čija žena “slučajno” pronalazi torbe sa 50 tisuća eura po parkiralištima??

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
08:27 21.08.2019.

Fini neki ljudi, jučer ministari, sutra robijaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije