Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova predizborna taktika
Povratak na članak

Plenković okrenuo trend kad se već činilo da HDZ tone

Proces 'dekaramarkizacije' i rješavanje neugodnih partnera dižu rejting HDZ-a, Milanović u zamci modela široke koalicije

Komentari 97

CE
cenzura
10:24 27.07.2016.

I zadnjih 5 izbora "ankete" su govorile kako je SDP u prednosti a svi znamo kako je to završilo.

VL
BE
blaz.elrat
10:45 27.07.2016.

Za prijevremene izbore isključivo je kriv Milanović,kad je tražio ostavku Karamarka zbog smiješnog razloga.Tu mu je pomogao MOST,tako da Karamarku i nije preostalo drugo nego pokušati presložiti vladu.Sada Milanović pada u jamu koju si je sam iskopao.

VL
Avatar croatxl
croatxl
10:49 27.07.2016.

Nemogu se sluziti lazima vjecno istina izade na vidjelo,ankete su isle iz tjedna u tjedan,sad se vidi sve narucene od strane partije sad se nova tv i rtl zaista osramotili sa svoim toboze nepristranim anketama,eto sto su dobili,nikada SDP nije bio ispred HDZa a pogotovo sada.Plenkovic je obrazovan politicar sa EUiskustvom,ako Plenkovic nije sposoban zasto mu dadose onaj zadatak za Ukrajinu.Sto se tice debate politicara Plenkovic hoce debatu sa Milanovicem ali i sa svim drugim,Milanovic nema petlju zato,jer i onako nikakav politicar nije,vidi se to svakodnevno iz komuniciranja sa javnoscu,daleko ispred Milanovica jako daleko je Plenkovic zato mu zelim srecu i pobjedu na izborima sa HDZom.

VL
CR
CROLINDA
11:16 27.07.2016.

na žalost nema nade za ovakvu Hrvatsku jer dosad ovo sve nakon Domovinskog rata dokazuje da Hrvatskoj nema zvizde dok je god agresorske zvizde petokrake u glavama I srcima onih koji se smjenjuju na vlasti i lijevih i desnih -snih - prestanite vrijeđati naše žrtve i mučenike partizanskih i četničkih zločina i Brozovog jugokomunističkog zločinačkog režima i Domovinskog rata - dok god to ne prestanete duše će vapiti u Nebo i Bog nam se neće okrenuti - izvolite za početak i napokon primijeniti EU-rezoluciju o jednakoj osudi svih totalitarizama kako nacizma i fašizma tako i komunizma i da se podjednako zabrani javno veličanje njihovih simbola i vođa

VL
CR
CROLINDA
11:08 27.07.2016.

ma tko će to više i za vas glasovati - ni ja ni moja rodbina i svojta - o SDPu ne treba ni govoriti zna se tko su i što su antihrvati bili i ostali i oni su samo po sebi uvredljivi za Hrvate ali i vi ga odveć sramotite ovaj naraštaj - ni dandanas se evo samo naprimjer niste kadri obračunat s pišanim trgom Stepinčeva trovača i mašala-zločinca Tita u glavnom gradu Hrvatske a vječno agresorsku Srbijetinu s četničkim vodstvom ste pustili u pristupne pregovore bez da osigurate zabranu lova na naše hrvatske branitelje koji nijedan nije ratovao na srpskom teritoriju

VL
SL
slipa
10:46 27.07.2016.

Svatko tko je radio detudjmanizaciju ili sada dekaramarkizaciju.....biti ce uvijek miljenik lijevi medija.

VL
HU
hunta
10:51 27.07.2016.

Kad ga jugo medije hvale.....onda je gori od Milanovica !

VL
CI
civil
11:21 27.07.2016.

Steta sto Plenkovic nije u HNS.

VL
OX
oxymoron
11:33 27.07.2016.

Odlazak Karamarka najvise je stetio Milanovicu, a srednjorocno znaci i Milanovicev kraj: zakon spojenih posuda. Dugorocno gledano povratk Karamarka kao ministra policije ili sefa tajnih sluzbi je vrlo vjerojatan. Milanovic kada ode onda samo moze jos pisati memoare. Ne mogu ga ni u EU bitokraciji uhljebiti jer je poznat kao neradnik, neuracunljv i nesposoban. Novi premijer zvat ce se Andrej Plenkovic.

VL
MU
muh
10:44 27.07.2016.

Protivg Milanovića to ni težko jer ko če glasati za takvog nedomkrata .

VL
GO
goran2hr
11:38 27.07.2016.

Lijevo liberalni mediji, nametnuli su ovog lijevo liberalnog eurofila, a on će (a što bi drugo) sada skrenuti HDZ u centar (čitaj u lijevo). Sada još malo Sanaderu II, sugeriraju poželjna "pojačanja" (J. Kosor i Prgomet), dodatno napuhavaju "rejting", a na izborima slijedi pad. No toga je zapravo on i sam svjestan, jer od silne "samouvjerenosti", ipak se nije odrekao foteljice u EU parlamentu.

VL
KO
Korisniche
10:42 27.07.2016.

Niste napomenuli dvije bitne stvari a to su : Narodna koalicija predvođena je lošim i kvarnim dečkima bez kulture i znanja dok se u Hdz još uvijek nisu istjerali isti takvi lopovi... Potrebno je lustraciju provesti bez razmišljanja i diskusije, neka to bude nakon izricanja presude u Munchenu

VL
BO
bobosamja84
10:46 27.07.2016.

Nisam pristalica očajničkoga hvatanja za slamku spasa svaki puta kada se pojavi novo lice na našoj iztraumatiziranoj političkoj sceni. Svejedno moram priznati kako Andrej Plenković jest nešto drugačije od onoga što smo do sada gledali... Po meni ima karakeristike osobe koja može spojiti ideju i provedbu... Opet kažem , shvaćam Narod koji "puše i na hladno" , ali po meni je on jedini značajniji pojedinac od kojega se nešto nadam zadnjih desetak godina.

VL
DU
Deleted user
14:56 27.07.2016.

HDZ neka pobijedi, neka još malo pokradu domoljube. Pametni žive od glupana, a glupani žive od rada.

VL
DU
Deleted user
14:15 27.07.2016.

Hrvati bili i ostali lakovjerni. Što uopće znaju o Plenkoviću i što on misli o bitnim pitanjima za Hrvatsku. A oko njega ostala sva Karmarkova krema.

VL
Avatar petrolio
petrolio
13:12 27.07.2016.

za taj oporavak HDZ-a najviše je zaslužan milanović jer se nakon duge šutnje skrivanja pojavio u javnosti, slikao se i dao izjavu, a to je Hrvatima odmah vratilo slike njegove pogubne 4-godišnje vladavine, njegove primitivne i bahate opaske i izrugivanjaa svima redom, obračun s neistomišljenicima unutar samog SDP-a itd.... drug zloka je gotov, moguće već do kaja godine da će biti smijenjen sa čela SDP-a!

VL
Avatar quousque tandem
quousque tandem
12:17 27.07.2016.

Dobro je, ako su već idemo na nepotrebne izbore, onda neka barem budu zanimljivi. Očekujem da će se trend rasta HDZ-a nastaviti nakon sučeljavanja, ali pravog pobjednika odredit će postizborno koaliranje - a tu bi Plenković mogao imati znatnu prednost nad Milanovićem koji na izbore ulazi u širokoj koaliciji, tim više što smo nedavno vidjeli koliko je takva taktika donijela uspjeha Karamarku. U svakom slučaju, moglo bi biti zabavno.

VL
MA
Machak
12:12 27.07.2016.

Čekamo deplenkovićizaciju....a najbolja mi je naslovna fotka kako se dogležnjaci guraju oko novog Velikog Vođe očekujući da ih potapša...

VL
AG
Agricola
14:06 27.07.2016.

Sve ovo je jedna velika laž i obmana. Kakav Plenković, i kakav je to mozal onih koji vjeruju u ovakve bjedne manipulacije kojima je krajni cilj ukidanje prave demokracije, i uspostava lažne demokracije poput one u Njemačkoj? Što će nama uopće izbori? Nek se skupe Merkal, Soros, Zuroff, Mesić, Savo Štrbac i ostali i nek odrede tko nas smije a tko ne smije voditi, i nek unaprijed stupnjuju sve Hrvate po stupnjevima nazočnosti fašizma tako da ovog koji ulazi u crveno niti ne puštaju u izbornu arenu.

VL
DU
Deleted user
12:17 27.07.2016.

Da bi se okrenuo trend, trebalo bi biti najmanje dva rastuća rezultata dok trenutno imamo sam onaj rejting koji je u decimalu isti kao u lipnju. Može se dakle govoriti samo o stagnaciji ili zaustavljanju padajućeg trenda, a nikako o njegovom okretanju prema rastu. Za sada je tako, a tek ćemo vidjeti što Plenkoviću donosi budućnost.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.