Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio u portugalu

Plenković odgovorio Milanoviću: Ne znam zašto se netko tko još nije stupio na dužnost miješa

Andrej Plenković i Viktor Orban
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
02.02.2020.
u 13:28

Fizički je neizvedivo biti i u Portugalu i u Rijeci - rekao je Plenković

Premijer Andrej Plenković komentirao je kritike jer nije nazočio otvorenju Europske prijestolnice kulture u Rijeci. Premijer je bio na službenom sastanku u Portugalu. Rekao je da nije čuo izjavu izabranog predsjednika Zorana Milanovića da je u Portugal trebao poslati šefa kabineta i biti na otvorenju.

- Ne znam zašto se netko tko još nije stupio na dužnost miješa u nešto. Naša Vlada je podržala projekt EPK. U interesu mi je da zahvaljujući sastancima poput jučerašnjeg, ja dolazim tamo u funkciji predsjedavajućeg Vijeća, on je možda to zaboravio, nije se vjerojatno dugo bavio time pa možda nije svjestan onoga o čemu smo jučer razgovarali, znači da ćemo u idućoj financijskoj perspektivi dobivati sredstva da bismo pomagali i ovakve projekte kao što je EPK u Rijeci. Prema tome, te trivijalne komentare uopće neću komentirati - rekao je Plenković, dodajući da su u Rijeci bili ministrica kulture, ministar prometa, ministar turizma, akademik Kusić..., javlja HRT.

- Fizički je neizvedivo biti i u Portugalu i u Rijeci - rekao je Plenković.

Komentirajući kritike Ivana Penave rekao je da će se u unutarstranačkoj kampanji otvoriti karte od kraja i vidjeti tko je što napravio i na kojem planu. - U mandatu naše Vlade Hrvatska gospodarski zdravo raste, za razliku od mandata ovoga tko nepotrebno komentira tko je gdje u kojem trenutku 1. veljače - rekao je Plenković. - Recite gospodinu Penavi da malo detaljnije prati što se sve radi, a naročito što se radi za grad Vukovar. To bi bilo jako dobro - dodao je.

O koronavirusu Plenković je rekao da Vlada ima stvari pod kontrolom i da nema panike. Za ministra obrane Damira Krstičevića kratko je rekao da on ostaje ministar.

Video: Škola ispunjavanja imovinske kartice

Komentara 163

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
13:47 02.02.2020.

Ovi besprizorni likovi koji vode Rijeku sramote i Rijeku I Hrvatsku. Radikalni ljevičari ne kuže da su njihove ideje i postavljanje komunističke crvene zvijezde pod kojom je ubijeno 140 milijuna ljudi, anakroni I bedasti u 2020. u svakoj civiliziranoj zemlji.

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
13:49 02.02.2020.

Samo u Rijeci i Sjevernoj Koreji još komunizam nije pao...

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
13:55 02.02.2020.

Maknite zločinačku komunističku crvenu zvijezdu i prestanite nas sramotiti!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije