Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBNA EVIDENCIJA
Povratak na članak

Plenković odgađa datum uvođenja novog poreza. 'Radimo na senzibiliranju javnosti'

Premijer Andrej Plenković u ponedjeljak ponovno nije otkrio kada će se uvesti porez na nekretnine...

Komentari 19

DU
Deleted user
16:29 14.08.2017.

saborska zastupnica puh kaze da hrvatski puk ne razumije sto je to porez na nekretnine premijer odgadja zakon bas me zanima koliko ce placati porez na 15 stanova vlasnik milosevic iz hdz ili dalicka za onu viletinu na moru krsticevicic za dvije stancuge u zg i viletinu na moru itd

VL
DU
Deleted user
20:24 14.08.2017.

Tko bi mi pojasnio štp znači "Plenković odlučio" ? Zar ne odlučuju Sabor pa Vlada? Kako se donose i mijenjaju ( propisi? Promjena zakona mora proći zakonsku proceduru te biti objavljena U Narodnim novinama..Ma što je ovo, zar pojedinci odlučuju?

VL
GA
Gastarbeiter2
17:25 14.08.2017.

Mladen Delić bi rekao"Ljudi, pa je li ovo moguće?". Tako i kod nas, samo nekakvi probni baloni. Malo porez na nekretnine, malo pristojbe na uvoz poljoprivrednih proizvoda, malo reforma obrazovanja....itd. Ministri kao hoće a Plenki kao neda. I tako vrte ovaj narod samo u krug. A i mi nismo puno bolji. I nama to odgovora. Inače bi nešto mijenjali!

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
17:32 14.08.2017.

Probajte u članku naći izjavnu rečenicu koja nije obećanje u futuru! Ima, zadnja, promijenjen pravilnik. Sve ostalo je u revijalnom tonu, bude jednom, radimo na tome, vlada će....pa ajde više nešto napravite što nećete odmah i povući.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
20:50 14.08.2017.

Juda placen da unisti HR

VL
DU
Deleted user
21:26 14.08.2017.

Senzibiliziranje javnosti znači šuplja obećanja, besramno manipuliranje javnosti, ništa korisno i još manje konkretno izrečeno. Pa taj čovjek stvarno misli da su svi ljudi jedna hrpa običnih glupana koji su zadivljeni njegovim nadri intelektualnim pričama, izjavama i besmislenim verbalnim konstrukcijama. Tuga i jad od načina vođenja vlade i zemlje.

VL
TE
teetak
04:48 15.08.2017.

Vladajuca gamad ce izglasat zakon kako oni kao zastupnici nekoga tako nazovi naroda ne moraju placat porez,Culej ce reci da je on nosio usrane gace i da zato nemora placat nista.Drugovi ce rteci da su se za neplacanje poreza borili od 39 do 45 te.Za ovu stoku sitnog zuba sto je jos uvijek ostala u Lijepoj njihovoj je bolje da plate ili put pod noge.A za one koji su uspjeli pobjeci od haraca milosti nema.Kada vam dodemo u vase crkve ili klubove rastrkane po svijetu bolje da skupite koju crkavicu da nam mozete platiti put i sve ostale potrebe ,kao sto su dnevnice,odvojeni zivot od porodice koja sa nama djeli naporne trenutke dok se natezemo sa vama i slusamo vase takozvane domoljubne budalastine.A ako nedate lovu bolje je da se ne vracate nazad jer cete biti vraceni tamo odakle ste dosli ili direktno na obradu kao anti plenkovicevi elementi i anti briselski spiuni.Na vama je da odlucite.

VL
DU
Deleted user
11:59 15.08.2017.

Svi na ulice i pred sabor. Ako ne poniste tu pljackasku namjeru, zapaliti sabor i sve ih protjerati dozivotno van Hrvatske. Lopine..

VL
AA
aabbcc
14:48 15.08.2017.

Interesantno da svakodnevni porez na kruh, mlijeko nikome ne smeta ali ovo kada dirnes u tajkune boli glava..

VL
SN
Snasasasalasa
23:08 14.08.2017.

Drzava nema love, jer vlada je pre skupa. To je nama nasa borba dala.

VL
NJ
nada.jurincic
10:29 15.08.2017.

Vidi se da nemaš HRVATSKI ODGOJ jer bi inače zna da Hrvata ne moš DRESIRAT (senzibilizirat),Merkelijanće. Porez na nekretnine je PLJAČKA i ništa drugo ne može bit! To je merkelijanski (rotšildski) put ODUZIMANJA DJEDOVINE HRVATIMA . Samo naprid !!Šta budeš brže gazija ka svom mračnom cilju,to će te Bog Svemogući prije satrt.

VL
I1
ing-12345
07:14 15.08.2017.

Plenkoviću javnost je već dovoljno senzibilirana protiv ovoga poreznog napada na građane Hrvatske. Očito nas samo referendum može spasiti od ove nove pljačke.

VL
Avatar 2222
2222
08:30 23.08.2017.

Sta nam trebaju ministri ako ce localne uprave raditi posao za njih.Ministarstva trebaju procesljati valjanost nijovi nezakonosti i podjeliti porez na nekretnine koje bi procentno izjednacile cjelu drzavu.1vi stepen drugi bi bio pracenje zupanija i localnih uprava kakvi utjecaj imaa porez na siromasne i regulirati prema opcinskom economskom standardu razvijenosti,te iz razvijeni zupanija podici ulaganje u male i nerazvijene opcine da i one rapidno rastu u drzavi.Nemozemo postici sa porezom na siromasnima nikakve jednakosti a ni uspjeha u drzavi Dosta je natucavanja ovo ili ono trebaju strucne osobe napraviti prvi korak i probno izvrsiti porez na nekretnine i mjenjati gdje je potrebno sve do pravilnog uvodjenja poreza na nekretnine.Nakon rasta prhoda u drzavi vidjeti gdje smanjiti a gdje podrzati daljni razvoj opcine ili gradova.

VL
Avatar megatronman
megatronman
07:03 15.08.2017.

Mason.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.