Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RIJEŠILI SMO DUG VELEDROGERIJAMA'
Povratak na članak

Plenković: Ministri nisu tamo išli u stručnu debatu. Riješit ćemo i druge probleme u zdravstvu

– Poruka koja je danas najvažnija, unatoč oporbi koja se praktički veselila da bi neke veledrogerije mogle uskratiti dostavu lijekova, jest ta da je Vlada HDZ-a riješila problem – poručio je Plenković

Komentari 15

XI
xibau
14:06 16.04.2021.

banda se sad smije zadužiti koliko želi jer za sve će okriviti koronu

VL
Avatar kokobil
kokobil
14:13 16.04.2021.

Beroš i Marić su zbilja kvalitetni riješili dug.Platili dug iz kredita i sada smo umjesto veledrogerijama dužni bankama.Reforma zdravstva provedena.

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
14:05 16.04.2021.

Ha, ha ... Vlada je "riješila" problem tako što je uzela novce od poreznih obveznika i dodatno zadužila buduće generacije.

VL
Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
14:08 16.04.2021.

Riješiti probleme u zdravstvu prilično je jednostavno: uništiti korupciju i provesti reforme. Valjda je svima jasno da HDZ to nikada neće napraviti.

VL
SA
Saskakempa
14:45 16.04.2021.

Moram priznati da se Kim ill Plenki prometnuo u bahatiju osobu cak i od sanadera. Reci da je hdz rijesio dug veledrogerija je vrhunski cinizam i pljuvanje ravno u oci napacenom narodu. Zaduziti se kod banaka i platiti dug paa ostati duzan sad bankama moze ama bas svatko i vrhunska je sramota na koji nacin docira da je vlada to vrhunski rjesila. Nije rijesila nista samo povecala deficit. Opasno konkurira da bude najlosiji premijer ikada, bahat, bezobrazan i bez rezultata ali sa spin pr majstorima koji ga odrzavaju.

VL
SN
sasa.novak.58
14:35 16.04.2021.

Svaki put kad Plenković riješi neki problem, jedan anđeo izgubi krila.

VL
RI
rimac444
22:50 16.04.2021.

Jedino Plenković može zagristi u tu prekiselu jabuku koja se zove bolesno zdravstvo jer će tu trebati napraviti velike bolne redove. Najveći protivnici reforme zdravstva će kao i obično biti leva bagra koja traži reformu da može više bljuvati.

VL
LO
loui
15:06 16.04.2021.

Propali smo ko kauč

VL
MA
markolip
09:51 17.04.2021.

Mozete li ikako slijedeci tjedan pred vladu staviti zakon o suzbijanju korupcije, sprjecavanju uvoznickog lobija i mafije koja je unistila proizvodnju, konacno djelovati u smjeru razvoja industrije, poljoprivrede, a ne samo turizma, plan za trajno zaposljavanje mladih i stanogradnja sasa jeftinim stambenim kvadratima za mlade obitelji, ne da ih prepustite samovolji banaka i napumpavanju cijena nekretnina, uciniti Hr konkurentnu na trzistu nakon 30god pljacke. Pustite statistike. Jedna statistika kaze:" setaju ulicom 75-godisnjak i unuk od 5 god. Prodje lijepa zena ulicom, deda pomisli:" statisticki nas dvojica imamo u prosjeku najbolje godine (40 god) za one stvari, ali ni jedan ne moze. Nasi politicari su jadni. A Hrvati glasajuci desetljecima za lijeve ili desne daju do znanja da imaju vlast kakvu zasluzuju.

VL
FE
fefellerunt
16:57 16.04.2021.

Naravno da će se rješiti dug, cijena nije bitna , znači dileri ljekovima opet će moći našim vrlim lječnicima plaćati simpozije od nekoliko tisuća eura, kako bi ovi potpisivali ugovore za veću cijenu nego što bi se mogli dobiti , , pa nećemo valjda još očekivati od naših zdfravstvenih djelatnika da brinu o cijeni lijeka, o održavanju opreme, pa ionako dođu na posao odrade sat dva (čast jedno petini izuzetaka) i odu trpšit teško zarađeni novac, interesantno da nisu otišli van Hrvatske gdje ih čeka nekoliko puta veća plaća? Ili netko misli da je njima stalo ( opet čast iznimkama kojih ima ) do zdravlja građana koji ima svaki mjesec izdvajaju za njihove simpozije i plaće? Da im je stalo ne bi se čekalo na preglede više od godine dana.

VL
Avatar Bancco
Bancco
14:46 16.04.2021.

dajte clanak...........Vice Mihanovic ..........HDZ-ov kandidat za gradonacelnika Splita je plagirao doktorat....Prepisivao i iz tudih doktorata...Definiciju brodogradnje prepisao s Wikipedije....Ispisivao fraze o zaštiti pomorskog dobra ....plagirao i Strategiju pomorskog razvitka.... mijenjao tudi tekst i prikazao ga kao svoj....I završni dio rada zapocinje prepisanim ............ radi se o parazitu, za kojeg je Andrej Plenkovic rekao da "ima zavidnu akademsku karijeru".........Plenkovic: Vice Mihanovic je izvanredno rješenje za Split

VL
DU
Deleted user
15:21 16.04.2021.

Kod nas svaki dan neka reforma, a da osnujete neku ageciju ?

VL
BA
bauba
20:43 16.04.2021.

Ma riješit ćete vi da ne kažem što! Kako liječnici mogu biti dobri ravnatelji bolnica?? Sustav vam ne radi, ne valja, a najgore, nemate srca za Hrvatsku niti za sve njezine stanovnike, što podrazumijeva i one koji ne glasaju za vas.

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
14:27 16.04.2021.

Grbinova teza nije lažna već je brutalno istinita. Tko laže procijenite sami jer mi se ne pije žuja iza ručka.

VL
Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:59 16.04.2021.

Mariću, bježi iz ove Vlade!!!!(najiskreniji si!!!!☝)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.