Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrebna suradnja
Povratak na članak

Plenković o procesima u BiH: U dokumentima se spominjalo ime potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića

"Ne, nismo bili nespremni. Međutim, sve službe koje su relevantne očito ovu informaciju nisu imale. Ja sam to temeljito ispitao", rekao je Plenković u vezi s uhićenjima koja su se dogodila nakon njegova službenog posjeta BiH.

Komentari 30

DE
derin
14:27 04.11.2016.

Mi Hrvati uvijek kasnimo, kao s ovim optužnicama, tako s najvećom ugrozom koja nam je pred vratima, a to su izbjeglice iz turske, nekoliko stotina tisuća ih, druge kulture i običaja. Slovenija i Mađarska su sve ogradile, a mi jos glumimo svece. Dogodili se to, to bi mogao biti debakl i krah države na svim poljima. Zato odmah početi ogradu dizati, dotle jos možemo.

VL
AU
aufwiedersehen
14:37 04.11.2016.

pitanje za naše prijatelje iz SAD-a i EU; kada ćete u Hrvatskoj pokrenuti jedan prozapadno i proamerički orijentirani list, mi smo zatrovani rusofilijom i srbofilijom koju nam na silu nameću istočno orijentirani vlasnici medija u Hr.treba očisiti ovaj medijski šljam koji vlada u Hrvatskoj, ukinite im medije što prije jer šire rusofilsku propagandu!

VL
BE
berogrga
14:38 04.11.2016.

Iza ovih protuhrvatskih akcija u Orašju ne stoje, kolokvijalno rečeno 'Srbi', nego, velikobošnjačka unitaristička politika. Srbi istražuju na tisuće Bošnjaka i stotine Hrvata, bošnjačkom tužiteljstvu su poslali tisuće naloga za uhićenje bošnjaka i naravno da su odbijeni, ali sad iz nekih svojih interesa bošnjaci vade srpske naloge iz ladica i provode uhićenja, ali samo Hrvata, ne i Bošnjaka s srpskog popisa. Muslimani su se zaigrali, a cilj im je da stvore napetosti između Hrvata i Srba u BiH, ali uhićenja su napravili i zbog toga da skrenu pozornost sa svjedočenja Fahrudina Radončića o optužbama da je u vrhu vlasti BiH bošnjačka mafija koja obavlja politička ubojstva.

VL
BE
berogrga
14:50 04.11.2016.

Samo slijepci ne vide da nam u budućnosti slijedi gadan okršaj s BIH , bit će to puno teže i dugotrajnije od prošlog rata. Bošnjaci se polako radikaliziraju, pune se arapima i neće proći dugo od teze da je sve od Zadra do Dubrovnika sveta muslimanska zemlja. Bošnjaci Neum svojataju, iako tamo živi 99% Hrvata, Arapi po Hercegovini i Mostaru pokušavaju kupovati zemlju, Bošnjaci u Stocu zastrašuju Hrvate, za Hrvatsku bi bila strateška katastrofa da imamo u zaleđu muslimane i to još arape.

VL
CR
cronada
19:47 04.11.2016.

... ...plenk, plenk topla voda ...

VL
DU
Deleted user
14:44 04.11.2016.

balkanska posla..pa po nihovom..svedok je "vidio" da je netko nekom zapritio ili nedaj boze da trisku..eto optuznice i hapsenje..pa se ti brani iz zatvora..koji primitivci..pa po tom bi cila amerika..njemacka..rusija..bili u zatvoru..koja debilana..smiju vam se..

VL
DU
Deleted user
15:22 04.11.2016.

Delegacija HR se pojavila bolje obuceni a to znaci da ekonomja ide na bolje. Eh tamo u komsiliku o njihovom trosku se igraju Rusi Bjelorusi a ostalo a ostalo je iz ciste"dobro susjedske" zavisti. Ne samo to nego agresori optuzuju branitelje.

VL
SS
sokac sa drave
19:42 04.11.2016.

Plenkija su vec u komentarima prozvali mlakonjom i bebifacom,jedinac sincic od jako bogatih roditelja.Milanovic bi vec odrzao nekoliko konferencija za stampu i udarao sakom o stol,cak bi se ostro obratila i gospodja Pusic.

VL
DI
Dingač
14:38 04.11.2016.

ovo nije poraz Plenkovića ovo je njegov uspjeh jer je on sa sdp-om i ostalim jugokomunistima iz hdz-a oduvijek bio protiv stvaranja hrvatske i sad ovim putem kažnjavaju sve koji su stvarali hrvatsku i rušili jugoslaviju.

VL
DU
Deleted user
14:41 04.11.2016.

odavna se hrvatska odrekla hrvata iz bih..oni su im sluzili samo za glasove..pa tako i plenkovic..hvala bosnjacima..srbima..i drugim..sto nam svakodnevno..otvaraju oci..da vidimo..svu jad i bijedu hr politike i politicara..ej..oni cak najavljuju optuznice..i sad na brzinu..sklapaju..drz nedaj..neke optuznice..koji jadnici..

VL
SA
sampras
20:12 04.11.2016.

nismo nespremni ali nismo znali. :D i izražava nadu da se neće ponoviti :D :D pod sobom ima najjaču obavještajnu službu u okruženju, institucije koje su prisluškivale i Slobu Miloševića, ali to je efekt koji je najbolje opisao Ćiro Blažević - bolje imati lava na čelu mišje vojske nego miša na čelu lavova. narod bi rekao - ovaj tip nema muda ni za šta. istu ispriku će imati i za "migrante" i za svaki propust. nisam znao. haha koji lik!

VL
BA
bazana
15:29 04.11.2016.

Ja se pouzdam u Stiera. On će sve riješiti dogovorom preko EU.

VL
NE
Nemesis100
14:04 04.11.2016.

Kako je novinarima svojedobno potvrdio šef Tima MUP-a Republike Srpske za istraživanje i dokumentovanje ratnih zločina Simo Tuševljak, na listi osumnjičenih su i hrvatski generali Damir Krstičević (novi ministar obrane Hrvatske), Rahim Ademi, Ante Gotovina, Miljenko Filipović, Ljubo Ćesić Rojs, Stanko Sopta Baja, Zlatan Mijo Jelić, Željko Glasnović...zbog sumnje da su odgovorni za zločine koji su se nad srpskim civilima dogodili za trajanja operacija „Maestral“ i „Južni potez“.Prema navodima iz prijave banjalučke policije, za ubojstva najmanje 650 Srba i protjerivanje više od 120.000 civila, tereti se petnaestak visokorangiranih časnika HV-a, HVO-a i Armije BiH. Znaci sve je pokrenulo TUZILASTVO REPUBLIKE SRPSKE.

VL
AS
antun sklepic
06:40 05.11.2016.

znao si i postavio ga u vladu,baš smješno neće smjeti ni do dubrovnika da ga nebi uhapsili neznam na koji će način obnašati svoju dužnost.

VL
VA
vadis
21:52 04.11.2016.

Neki nasi se ponasaju kao da Hrvati nisu mogli pociniti ratni zlocin? Tko god da je ubijao civili i zarobljene vojnike je ratni zlocinac. Bio on Jovan ili Ante ili Haso, ako si ubijao zlocinac si. Ako si naredjivao ubijanja zlocinac si. Ako nisi sprijecio ubijanja a mogao si zlocinac si.

VL
KA
KaNiDora
14:04 04.11.2016.

Glavni zaključakl - no, evo dogodilo se. Bravo Plenki.

VL
GL
GLADIATOR
16:16 04.11.2016.

Znači dasu mali igrači bilo bi svejedno...

VL
GV
golub Vaso
17:14 04.11.2016.

netko mora odgovarati za 180 mrtvih civila

VL
KA
Karapetrov
15:01 04.11.2016.

To ti je kad u službama smijeniš sa čela profesionalca jer je ulovio predsjednicu u mrežu i postaviš podobnog. I sad se svi uključujući i predsjednicu čude kako služpe pa potom i oni nisu znali???

VL
LA
LANA555
15:00 04.11.2016.

Birači su krivi što glasaju za pogrešne političare.Koi daju samo bogatunima itd.Hdz je krivac broj 1.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.