Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon rasprave

Plenković: 'Mjere će trajati do pred Božić. Ako budu epidemiolozi tražili, mogu trajati i dulje'

Zagreb: Andrej Plenković dao izjavu o novim mjerema
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
25.11.2020.
u 17:24

Na odlasku je premijer 'zamjerio' novinarima na pitanjima, rekavši kako im je glavna okupacija uvođenje novih mjera, a ne rasprava o opozivu koji je trenutno na raspravi.

Premijer Andrej Plenković obratio se novinarima u Saboru gdje trenutno traje žustra rasprava o povjerenju ministru Ćoriću. Ranije je rekao kako ministar Ćorić ima njegovo potpuno povjerenje i da je dobar čovjek. 

Dodao je i da će rasprava dugo trajati.

Premijer je komentirao i uvođenje novih, strožih epidemioloških mjera. Rekao je kako će o tome govoriti sutra te da je ministar Božinović trenutno u konzultacijama sa županima. Dodao je i kako će nove mjere trajati do pred Božić.  

-  Ako budu epidemiolozi tražili, mogu trajati i dulje, dodao je. 

Rekao je i kako država ima dovoljno novca. 

- Pokazali smo kroz cijelu krizu da vodimo računa o poduzetništvu. Naći ćemo i nastojimo naći rješenja, rekao je. 

Plenković je rekao i da će se razmotriti tema obveznog cijepljenja te rekao kako će ovo zasigurno polarizirati društvo. 

- To bi bila samo jedna od tema koja polarizira društvo. 

Rekao je kako se iznenadio što se oporba vratila popodne u Sabor i da on osobno voli sudjelovati u raspravama. 

- Nije to zabava, to je politička utakmica, dodao je. 

Na pitanje novinara o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Varaždinu rekao je da nema dodatnih saznanja i da su mu poznate informacije koje zna i javnost. 

Na odlasku je premijer 'zamjerio' novinarima na pitanjima, rekavši kako im je glavna okupacija uvođenje novih mjera, a ne rasprava o opozivu koji je trenutno na raspravi. 

 

Komentara 63

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
18:53 25.11.2020.

Ljudi koji ne žele ni pod razno cjepivo ŽIVOTOM će braniti pravo na reči NE, i to u cijelom svijetu jer nema večeg FAŠIZMA od prisilnog ubrizgavanja ičega u ičiji organizam, taman da su to i vitamini!!! Žene kažu-MOJE TIJELO=moj hram i zato imam pravo na abortus, e pa ako je tako onda i ja imam pravo na odlučit šta ću stavit na facu ili ubrizgat u sebe a onaj tko želi široko m olje, zaštičen je, ja imam pravo 4 kutije pušit i dobit rak pluća, pit litru žestice i dobit cirozu pa isto tako ne cijepit se i umrijet-moj život-moje tijelo-moja pravila a vi fašisti u demokratskom ruhu odj...te u skokovima!!!

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:15 25.11.2020.

Do čijeg Božića, našega ili tvoga i tvojih koalicijskih partnera?

SN
snicl
17:34 25.11.2020.

Čak jedan sportski tim,ima psihijatra,ekonoma,fizioterapeuta,nutricionista itd.Ovaj veleizdajnik samo pere ljagu sa sebe postavljajući pijune da mu štite guzicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije