Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik vlade
Povratak na članak

Plenković o Milanoviću: Kad sam tražio sjednicu VNS-a, od njega ni pisma ni razglednice

Kada bi mi pristali s njime sjediti to znači da bi legitimirali njegove stavove, kazao je premijer

Komentari 21

MK
marcel.kocan
15:37 17.03.2023.

Zoki o korupciji i kriminalu, Plenković o Ukrajini

VL
ŠI
Šipipipi
15:38 17.03.2023.

AP će uz Račana ostati upamćen kao čovjek koji je razoružao Hrvatsku. Čuj ti njegove šuplje totalitarističke: on ne može sjediti s nekim tko mu ne viče ''dragi vođo''. Na stranu što krši i potkopava Ustav, na stranu što razara državu, no je li tako viče i briselskim gazdama da ne može sjediti s njima jer se ne slaže ili im viče ''drage vođe''?

VL
DU
Deleted user
16:15 17.03.2023.

Ovaj iskaz potvrđuje stajalište da Plenkoviću nije stalo do suradnje s Milanovićem i da to njemu odgovara i nije ga briga za tuđa mišljenjaMilamović govori o korupciji i kriminalu u HDZ-u te o nedodirljivosti Plenkovičevih suradnika na vlasti te pokušajima prikrivanja kriminala a AP opleo o agresiji naUkrajinu te kako svi oni koji njemaju njegova razmišljanja su Rusofili i sramote Hrvatsku.AP zaboravlja da ljudi nisu slijepi i vide da on nema svoj stav nego stav Brisela.S kojim pravom nekoga napada nepoštujući pravo na stav svih građana.Samo u diktaturama stav dragog vođe se računa.

VL
DU
Deleted user
15:27 17.03.2023.

Na pitanje novinara zašto se upušta u rasprave takve vrste sa predsjednikom APe replicira: ''Ne bih htio da netko misli kako su Hrvati kukavički narod.'' Razmislite sekundu o toj izjavi. Kao razlog 'niskosti' navodi oblikovanje mišljenja nekih neinformiranih stranaca. Jer, nema povijesti koja može svjedočiti o hrabrosti ovdašnjeg naroda, nego je on taj koji šalje poruku svijetu tko su i što su, kakav su Hrvati narod. On, baš on? Jer, država - to je on! Kako ne vidite? Ta prsa nabujala od hrabrosti što graniči sa ludilom, ta volujska vratina kao u Beroša... više se on 'na-nemao', nego mi ikada imali! A tek taj sjaj u oku? Laser! Kako samo glatko reže razbojnike kada spusti glavu, a između obrva i 'cvika' taj čelični pogled - caaaaaaaak! Reže laži kao usijani skalpel kroz maslac. A zapravo krije iskompleksiranog dječaka... frojdovski analnog tipa, napaćenog sina lekarke i tate koji je naprasno napustio položaj na Fakultetu političkih znanosti, a vakuum poslije kojeg su ispunile nikad razjašnjene korupcijske afere. Kažu: razvio čudne metode ispitivanja. Predmet 'Komunikologija masovnih medija' mogao se popraviti prevođenjem 20, 30, 50 stranica knjige stranih autora koje je kompilirao u svojim izdanjima, a gdje bolji prijevod džabe, nego od studenata željnih bolje ocjene? Veći broj stranica predan prilikom pristupa ispitu, bolja ocjena. Tako i grafičko rješenje za knjigu. Besplatni prijevod i dizajn knjige, u tiskaru on - hop! Eh, da - studentice optužile za... hmmm? Ljigavost?

VL
IC
ICCO
16:52 17.03.2023.

AP je zarobio državu I "kastrirao" stranku, revitalizirao bratstvo i jedinstvo. Osjeća se nedodirljivo I svemoćno. Razlika prema AV je znanje francuskog I više pojedenih kroasana.

VL
SA
sani1
16:45 17.03.2023.

Pa nije Zoki spomenuo tvrdu kohabitaciju na inauguraciji. I što to imamo danas?

VL
Avatar Bomba*
Bomba*
16:11 17.03.2023.

sjediti i razgovarati s nekim ne znači legitimitirati njegove stavove

VL
DU
Deleted user
21:46 17.03.2023.

Horuk - imas previsoko misljenje o sebi , bas kao i tvoj ljubimac.

VL
PE
pežo
13:50 18.03.2023.

AP ima više brige za Ukrajince nego za narod kojemu je sa 17% premijer i mi to poštujemo iako se sa tim ne slažemo -neka se spusti na zemlju .

VL
JM
jmarovi5
21:46 17.03.2023.

Ti tražio 🤣😂🤣 Ti možeš samo predlagati ili moliti jer predsjednik je dobio direktne glasove od građana i to više nego ti i tvoja stranka. Predsjednik je institucija a ti nitkov.

VL
DU
Deleted user
17:48 17.03.2023.

AP je komentar sam za sebe...

VL
DU
Deleted user
22:30 17.03.2023.

Milanovica ignoriraju svi na zapadu, nikom nije bitan, nitko ga ne posjecuje, nitko ga ne zove u goste. Ostao mu je Dodik poveznica sa Vucicem i Putinom. Milanovic je preplaceni uhljeb i parazit ove drzave.

VL
Avatar horuk
horuk
19:46 17.03.2023.

Bravo premijeru!

VL
MI
Misko12
15:36 17.03.2023.

Jučer sam gledao a ne čitao zoki ja, on se 2 puta u prvih 4 rečenice podrigne. Danas nije ali opet čitam sve što je rekao, pa kaže ako mi pošaljemo helikoptere izbiti će krvoproliće u ukrajini, pa šta je sad igraju se rata, kao on 91 kad je prodavao usisavače. Ali odmah kaže i to da ti helikopteri ne valjaju, pa jel sa njim išta u redu. Može li mu ko reći što da jede ili priča

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.