Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA ČELNO MJESTO
Povratak na članak

Plenković: Nemam razloga polemizirati s Karamarkom, sami su srušili svoju vladu

Premijer Andrej Plenković komentirao je u Opatiji najavu moguće kandidature Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a.

Komentari 40

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
11:03 07.08.2019.

Tu "vladu je trebalo srusiti kao i potjerati mobs iz koalicije prvom prilikom. Ne svadjajte se medjusobno nego radite!

VL
Avatar comparator
comparator
10:14 07.08.2019.

HDZ-u i Plenkoviću nije više problem Karamarko nego svijest Hrvata da ima posla s ostacima udbaškog uhljebnićkog sustava .

VL
ST
stefj
12:33 07.08.2019.

Eh da, Karamarko. U politici je bio kao slon u staklarni. Uspio je skupiti cijelu desnu scenu i pobijediti, no nije uspio presložiti vladu kada ga je Most otkantao... Interesantno je da je na kraju ispalo da je Karamarko bio potpuno u pravu, a da su Mostovci izmišljali i lagali. No, jednom kada je vlada pala, to više nije bilo bitno... A inače, Karamarko je imao obećanja tako da je do zadnjeg vjerovao da će uspjeti složiti vladu, no kada mu je u glasanju Pupovac okrenuo leđa bilo je gotovo. Tako mu i treba, totalni hlebinac kada je vjarovao takvima...

VL
ŹI
ŹIVAC
10:49 07.08.2019.

Plenković je apsolutno u pravu! Zamislite da se mama i tata, optereći problemima, djece neštašne i zahtojevne, daju ostavku, izgube se i za par godina se opet sjete biti roditeljj! Dođu na proslavu i kažu: dječica su se malo otuđila, mi smo se odmkrili i soremni smo opet biti roditelji! A normalno je da morate s mnogima tikve saditi ako želite raditi na zemlji a puno dionika! Upravo su se i Srbi, pa u novije vrijeme i Romi sjetili da imaju državu! Dakako, da imaju, povremno bi ju izdali pa joj se opet vraćali! Pa kao i Karamarko nakon nekih godina vrate se dijeleći lekcije kako je kuća zapuštena, a oni pobjegli na neko vrijeme i čekali u ladovini dok ju netko ne sredi pa će se oni za koju godinu opet pojaviti kao Mesije! Ista priča je s Milanovićem!

VL
Avatar zetvukovarski
zetvukovarski
12:56 07.08.2019.

Plenkoviću , vjeruj mi nakon unutarstranačkih izbora nikada više nećeš biti predsjednik HDZ-a, zato zovi fon ursul van der nešto da ti nađe neko mjesto potrčka u EU koji treba znati nekoliko jezika i prodati svoju zemlju za judine škude. zemlju za judine škude.

VL
DU
Deleted user
13:58 07.08.2019.

I bolje je da se Mutavi (tako su ga zvali na faksu jer je studirao 10-ak godina) uključio u kampanju za šefa HDZ-a. Desnica će se opet podijeliti, jer će imati više kandidata, a Plenković će isplivati kao pobjednik.

VL
TT
tTony
15:21 07.08.2019.

Srusio je vladu ne drzavu . Sad odluke donose oni koji nisu birani od vecine nezna se sto je gore.

VL
MO
morskilav
10:51 07.08.2019.

Vjerodostojno!

VL
SV
sveznam1
12:02 07.08.2019.

Priznaj sam sebi tko te izbarao?Karamarko je bar nesto obecao a to je zasmetalo duboku drzavu pa makar to nikad se ne bi desilo

VL
GO
goliaž
12:07 07.08.2019.

može li Karamarko kao "moralan" politicar narodu malo objasniti kako su srpski kriminalci u Zagrebu predizali putovnice, u vrijeme dok je on bio na celu policije i tajnih službi? ..atentat na pukanica je bio 23.10 2008..od tada je karamarko ministarr mupa...bilo bi ljepo da obasni kako su se dogodile tolike pljacke i krade,šta je on radio ???

VL
DV
Džontra Volta
14:13 07.08.2019.

Bezveze.

VL
Avatar raco
raco
12:57 07.08.2019.

tko to oni? Pa to je bila HDZ vlada?

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:39 07.08.2019.

Ovaj opatijski razgovor s novinarima i gradonačelnikom Opatije mi je do sada najbolji nastup Andreja Plenkovića ali i bilo kojeg HDZ-ovog političara od 2012. godine. Očito je da je Plenković zadovoljan s mnogim pokazateljima i u stranci i u državii koji idu naprijed i vrlo pristojno je govorio o osjetljivim prilikama i ljudima. Nakon ovog smirenog i pristojnog razgovora doza optimizma je narasla, rekao bih realnog, jer i da Grabar-Kitarović loše prođe na izborima to ne znači da će HDZ lošije proći na parlamentarnim izborima. Ti izbori nisu povezani s predsjedničkim i potpuno će biti drugačiji pristup samog HDZ-a tim izborima. Jer sada očito dio vodstva želi propast predsjednice iz raznih razloga, a jedan je oslabiti Plenkovića da bi oni došli na vlast. Plenković je toga svjestan ali izgleda da njegova sveukupna saznanja, iako je oprezan političar, kažu da HDZ ima velike izglede s novom pobjedom na parlamentarnim i novim mandatom predsjednika vlade. Plenković će time postati izuzetno poželjan kandidat za visoke izvršne europske funkcije nakon odrađena dva teška mandata na čelu vlade Republike Hrvatske.

VL
DV
dvorskaluda
13:13 07.08.2019.

Zna li tko zašto je taj lik uvijek namršten, svadljivog izraza? Jedino kada vidi kameru kak ide na njega, onda ravna kravatu i navlači neku grimasu koja liči osmijehu?

VL
ZA
zagi101
15:46 07.08.2019.

vladu je srušila EU jer im nije odgovaralo da Hrvatska ide udesno i postavili Plenkovića

VL
Avatar Ronin
Ronin
11:46 07.08.2019.

Ovaj predsjednik osuđene zločinačke organizacije uporno melje kako mu je vlada uspješna, a pola ministara radi toga što su uhvaćeni u lopovluku morali dati ostavke. No kako to već biva u slučajnim državama, mjesto u zatvoru, završili su u Saboru. Nek se seli ko može.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:16 07.08.2019.

Ma vjerodomoljubi da li je to moguće? Po povjesnom dogadjaju od kojeg se u svijetu računa nova era u ratovanju, a nqjvjernije stado Hrvatskog Boga svoje uskrsnuće, u Večernjaku ni jednog jedinog slovca o veličanstvenoj proslavi toga veličanstvenog dogadjaja. Naš poglavar Mesija Andrej BBh, umjesto da sumira proslavu Oluje kao adekvatno odavanje priznanja povjesnom dogadjaju cijeloga čovječanstva, komentira Karamarkovu kandidaturu za Vrhovnika. Slaviti bi trebalo bar dva dana, ako ne i cijeli tjedan jer kada bezrepim dvonožcima fali kruha, tada treba maksimalno pojačati vjerodomoljubne igre, kako bi ovi zaboravili na sve svoje fiziološke i socijalne potrebe (kompenzacija kruha igrama). Naša Vrhovnica iscrpljena svojim bojem (nošenjem puške i pjesmom iz svega glasa) šuti kao ona stvar u ruci. Za nepovjerovati da U neovisnoj državi vlada sveopći muk o povjesnom dogadjaju i njegovoj proslavi iz prethodnog dana. Ali doći će sebi i naš Hrvatski Bogo i zamjeniti svoje sadašnje izaslanike izrode, sa istinskim vjerodomoljubima, koji će uvesti obvezno pjevanje budnice Faljen Franjo i Oluja, zar ne?

VL
DU
Deleted user
10:23 07.08.2019.

Ma je li to onaj koji je sam sebe predložio za predsjednika Europske komisije pa mu se Macron narugao? Sauchin premijer!

VL
DU
Dubrave
10:51 07.08.2019.

Karamarko skupa sa Vasom Brkićem i hercegovačkom strujom ruši Plenkija (gospara savršenog i nepogrešivog, arohantnog birokratu).

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
10:03 07.08.2019.

Nije se tvoj HDZ promijenio, svi ti dizači ruku su tu u tvojoj ekipi. Što se tiče birača, nažalost si u pravu kada vjeruješ u njihovu razboritost...ono te i drži tu gdje jesi.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.