Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA JOHNSONU
Povratak na članak

Plenković: 'Mom prijatelju, želim brz oporavak'

Mom prijatelju Borisu Johnsonu želim brz oporavak, poručio je na Twitteru Plenković

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
23:03 06.04.2020.

Prijatelj? Pa jeste se skoro rukovali, grlili - kao pravi prijatelji? ?

VL
SO
Sotona
11:49 07.04.2020.

Plenković: 'Mom prijatelju, želim brz oporavak', Dok ja Tihomir to gledam jasnije poštenije drugačije .. Moj Johnsonu koji ne pereš ruke ne držiš se pravila zaštite kojim maltretiraš sve ostale podčinjene i ukazuješ Europi kako da se čuva zaraze .zaraze . Kako te nije sram i Boga strah . Tako biti bezobrazan naivan samouvjeren da pametne virus neće . Da imaš malo jaći IQ kad si vidio da Kinezi stradaju masovno i da ratuju silno protiv Korone . Nije li bila tvoja dužnost tada a ne tek sada da se počneš sa paničarenjem i prometovanjem da se pripremama i svim mogućim sredstvima odmah spriječiti a ne sad Liječiti a lijeka nema - Bar nema za široke mase . A sramotno je da tebi Kisika daju a drugi starcima su javno izjavili da skraćuju jer nema "dihalica" i puštaju ih da se guše danima satima prije nego odu u Nebo ..... Takve osobe ne želim za prijatelje .... Koliko love sve jake države imaju ali na adekvatnom ljeku protiv ovakvog zla niko i ne radi. Medecinske sestre te osoblje po staračkim domovima bijedno plačaeno ... Cijelokupna vrhuška EU poglavice samo kasiraju strašno velike novce 1, 5 milijardi eura godišnje nas porezne obveznike stoji Brisel . Spavaju kao kravetine i stoka sitnog zuba . 3 godine im treba raditi da bi "mogli vratili ljetno zimsko na normalno vrijeme bez pomicanja 1 sat naprijed natrag" . , . Da je slučajno smrtnost od ovoga virusa daleko veća recimo 80% već sad bi nas Bagerima masovno pokapali i polijevali benzinom

VL
KA
kajbum
23:27 06.04.2020.

Platit ce skupo breksit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.