Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spajanje sjevera i juga
Povratak na članak

Plenković na obljetnici VRO Maslenica: Njihova žrtva trajno će se pamtiti u cijelom hrvatskom narodu

To je bila jedna od najvažnijih operacija u Domovinskom ratu. Osigurana je poveznica između juga i sjevera Hrvatske, poručio je premijer

Komentari 18

GO
goran2hr
16:02 21.01.2023.

Čovjek koji se nije želio uključiti u obranu Hrvatske, pa čak niti učlaniti u Tuđmanov HDZ danas prlja uspomenu na "Maslenicu" pričom o Ukrajini s kojom je očito opsjednut. Nije to mogao makar jedan dan prešutiti. Kada se svega tako fino sjeća, pa što nije rekao tko je vojnom prijetnjom zaustavio akciju "Maslenica"? A to nisu bili Rusi nego netko drugi.

VL
MA
mate30
21:32 21.01.2023.

Koji licemjer. Pojavi se na proslavi, reče par fraza. Kad se vrati u ZG onda nastavi po starom, kako Pupi kaže.

VL
XA
xaron
02:48 22.01.2023.

A gdje si ti tada bio Plenky? O tome ne govoriš.

VL
JO
jovonovo
14:46 21.01.2023.

Koliko god je Gotovina dao za Hrvatsku do 95 , toliko je naštetio nakon svog izlaska. Kupio je svoju slobodu time što je izdao zemlju. Mi, obični građani svih država svijeta, već preko dvije godine napadnuti smo od terorističko-mafijaških struktura koje predvodi WEF, svjetski ekonomski forum koji sprovodi tzv. Great Reset. Naše vlade su infiltrirane sa njihovim kadrom, koji provodi njihovu agendu, a koja je suprotna nacionalnim državama. Njihov cilj je rješavanje 'nepotrebnog' ljudskog kadra (tzv. 'useless eaters'), koji prema njima, samo troši dragocjene Zemljine resurse. Zato se sprovodi Zelena politika. Žele da se međusobno poubijamo, ostatak koji preživi bit će kontroliran cjepivima i genetski modoficiran, a jeftina energija u obliku fosilnih goriva,plina, i hrane bit će nedostupna. Novac u postojećem obliku če propasti, planiraju vam ga uzeti, zajedno sa svom imovinom! Ide novi svjetski financijski sustav, koji će se temeljiti na digitalnom kriptovaluti centralnih valuta. Ne dajte da se ukine gotovina, to je zadnji stup obrane slobode društva. Nakon toga slijedi samo ropstvo za nas i našu djecu (ako preživimo). I Putin i Biden i svi bitni političari (ucjenjeni su) su njihovi ljudi! Vlade rade protiv ljudi!

VL
DU
Deleted user
18:35 21.01.2023.

UUUUU , koliko trolova ima, skoro za jedan tramvaj! :)

VL
VA
vadis1
17:30 21.01.2023.

Gotovina je imao problema sa zakonom u Francuskoj. Ukljucio se je u rat 91, ali je to dobro naplatio. Kako je Cermak stekao bogatstvo?

VL
DA
Dammir
18:55 21.01.2023.

Gdje je Zoka danas? Kod svog prijatelja Orbana razgledava karte Velike Madjarske?

VL
GL
gliva
17:40 21.01.2023.

Kako bi bilo dobro da se usput sjetite i naših starih koji su vratili Istru i Dalmaciju u Hrvatsku!

VL
SE
serafin002
15:52 21.01.2023.

Svaka čast velikom Plenkovići i velika hvala našem heroju Anti Gotovini koji je dao ogroman doprinos našoj slobodi, a gamad kao slučajni štetočina dezerter , bagra, jugo mediji su ko bijesni psi tražili izručenje i osudu ratnog zločinca, optuživali HDZ i Crkvu da ga skriva

VL
HR
hrUsrcu
15:30 21.01.2023.

sa pantovcaka?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.