Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon odluke o ustavnosti
Povratak na članak

Plenković: Milanović je aktivist koji predvodi napade na Stožer

"Ja sam analitičan, gledam tko što piše, tko što govori, tko je s kim povezan i stvari su jasne", ustvrdio je Plenković

Komentari 7

Avatar manjejeviše
manjejeviše
11:05 16.09.2020.

Ukinuti Stožer i neka sve ide u k.... Učinite predsjedniku, Benčićki i Pernaru na volju !

VL
RO
roland
11:02 16.09.2020.

Milanović (dipl.pravnik), Plenković (dipl.pravnik) i 13 sudaca Ustavnog suda(sve diplpravnici). Dakle, 15 diplomiranih pravnika se ne mogu sjesti dogovoriti. sve jasno.

VL
RO
roland
10:59 16.09.2020.

Bez zajedništva nema vođenja države. Tko to nije shvatio , taj nema pojma o politici. Razjebite sve, međusobno se optužujte i zajebavajte ovaj napaćeni narod.

VL
ED
edgar2
11:12 16.09.2020.

Mnogi ugledni poslovni i politički čelnici umanjili su pandemiju u ranoj fazi. Kao rezultat toga, većina vlasnika poduzeća i obični građani u početku su pandemiju doživljavali kao malo goru od prehlade. Opasno je podcjenjivati protivnika...Već imamo zemlju koja je zbog velikog rasta novozaraženih prisiljena ući u drugi lockdown, jer će u suprotnom doći do sloma zdravstvenog sustava...

VL
RO
roland
11:06 16.09.2020.

Lakše bi se dogovorila 2 nasumično izabrana Srbina, 2 Hrvata, 2 Muslimana, 2 Albanca, 2 Roma, po jedan Slovenac, Crnogorac, Makedonac, nego što će se dogovoriti Plenković, Milanović i ovi suci Ustavnog suda.

VL
CR
CROLINDA
13:22 16.09.2020.

oporba svaka = trla baba lan da joj prođe džabalebni dan - samo udri kontru a sam nemaš nikakvo a kamoli bolje prijedlog i rješenje- pa neka Zoka i oporba odgovore konkretno kako bi to oni točno - da suu na vlasti - kako bi oni štitili zdravlje stanovništva - kakvim točno mjerama a da zdovolje i one koji se žale da su mjere stroge ida se ograničavju slobode a i onima koji se žale da mjere trebaju biti još strože poradi zaštite zdravlja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.