Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer u Petrčanima

Plenković: Ja nisam pozvan na prijam. Nema nikakvog sukoba, postoji predsjednik koji ne čestita Dan državnosti

Kanfanar: Posjet premijera Andreja Plenkovića tvornici BAT
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
04.08.2022.
u 17:06

Doći će predstavnici onih resora koji su pozvani, kazao je Plenković o nedolasku ministara na prijam kod Milanovića u Knin

Premijer Andrej Plenković u Petrčanima je odgovarao na pitanja novinara. Kazao je da je dosadašnji tijek turističke sezone izrazito uspješan. 

"Prihodi su izrazito dobri, bolji nego 2019. godine", kazao je premijer i dodao da će rezultati za kolovoz biti još bolji. "Imamo jako dobru sezonu, dogovorili smo da predstavnici turističkog sektora razgovaraju da vidimo što to možemo popraviti", kazao je premijer. 

Prijam kod Milanovića

Novinari su premijera pitali o nedolasku ministara na svečani prijam koji organizira predsjednik Zoran Milanović na Kninskoj tvrđavi. 

"Ja nisam pozvan, a ono što je meni indikativno je da je to uopće tema, kako to nije bila tema kod čestitanja Dana državnosti. Kako to da jedan predsjednik odšuti Dan državnosti. To je jedini slučaj u svijetu. Doći će predstavnici onih resora koji su pozvani", kazao je. 

"Nema nikakvog sukoba, postoji predsjednik koji ne čestita Dan državnosti građanima, a vi mene koji nisam ni pozvan pitate o dolasku na taj prijem. Sutra je Dan domovinske zahvalnosti i mi ćemo biti tamo", dodao je. 

 

 

Komentara 8

DU
Deleted user
18:28 04.08.2022.

Milojko je matora komunjara iz Beograda. Nije branitelj tada se skrivao, sad je najhrabriji ... na rijecima... desnicar u drzavi

ZD
zdenkoj
20:22 04.08.2022.

Daj Plenkoviću ne budi uvredljivko,pa ti imaš odgovornost kao premijer pusti šta ko kaže ili ne kaže.

DU
Deleted user
18:48 04.08.2022.

Dan državnosti je u pogrešno vrijeme za oluju se zna kad je počela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije