Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov:

'Plenković i Vlada sve su znali o Agrokoru i snose odgovornost'

Božo Petrov
Davor Puklavec/PIXSELL
26.10.2017.
u 14:40

'Ne samo da nismo dobili odgovor, već nas je premijer  optužio da smo populisti', rekao je čelnik Mosta

Predsjednik Vlade Andrej Plenković je trebao znati za ugovor o roll-upu. Smatramo da su članovi Vlade sve znali i doveli do ovoga, pa moraju za to snositi odgovornost", rekao je u četvrtak u Sisku predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov.

"Mjesecima Most upozorava kako je cijeli postupak oko Agrokora netransparentan. Od trenutka donošenja zakona o sistemski važnim tvrtkama pa dalje. Mjesecima pitamo kako se sklopio ugovor o roll-upu i koji su privatni pravni subjekti ušli u taj ugovor. Ne samo da nismo dobili odgovor, već nas je premijer  optužio da smo populisti. Sada znamo da je napad na nas bio pokušaj udaljavanja od istine. Oni koji bi se trebali boriti za prosječne ljude u Hrvatskoj, njih zapravo niti ne osjećaju. Nije problem samo gospodin Ramljak kao Vladin povjerenik, Vlada je odgovorna za to stanje", dodao je Petrov.

Božo Petrov
1/6

Božo Petrov je bio u posjeti sisačkoj podružnici Mosta, a neizostavna je tema u tom gradu bila INA.

"Zbog zabave za javnost u vezi uhićivanja i kasnije puštanja čelnika Agrokora, Ina ne smije pasti u drugi plan. Rafinerija Sisak mora opstati i njeno gašenje ne dolazi u obzir", napomenuo je Petrov u Sisku.

Komentara 39

NO
Noštromo
14:36 26.10.2017.

U slučaju koaliranja sa SDP-om sumnjam da bi se Petrov kao bivši član stranke HRAST slagao. Bilo bi zanimljivo pratiti koaliciju između Petrova, Bernardića, Beljaka, Anke Mrak Taritaš ukoliko bi do nje došlo.

DR
droza
14:47 26.10.2017.

Zanimljivo, SDP i Most opet na istoj strani. Pljuju jedni i drugi, a kao i uvijek, ne nude riješenja.

DU
Deleted user
16:00 26.10.2017.

Petrov, Grmoja, Bulj, Maras, Pernar... dajte se primite nekog posla. Nemojte samo pljuvati i vrijeđati. Učinite napokon za Hrvatsku nešto korisno! Ili, ako vam to ne ide, barem šutite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije