Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Plenković i Milanović i dalje ne komuniciraju. Šteta za državu sve je veća

05.07.2023. u 08:35

Situacija je ovo već potpuno neprimjerena za Hrvatsku i njezinu političku tradiciju. I na kraju će odgovornost pasti na oba brda

Komentara 10

GO
goran2hr
10:13 05.07.2023.

Niti je ovo neka šteta, niti bi bilo koristi kada bi si bili dobri i komunicirali. U sinergiji bi tek mogli napraviti pravu katastrofu. Neka samo oni ometaju i koče jedan drugoga....

Avatar Krabat
Krabat
09:24 05.07.2023.

točno se vidi da su nedorasli funkcijama koje obavljaju bolje reći ne obavljaju, jedino kaj posjeduju je pričanje priča a iza toga stoji veliko ništa, nula.

Avatar Crni labud
Crni labud
09:08 05.07.2023.

Šteta za državu sve je veća i nakon velike pljačke HEP-a. Ups! Pravimo se kao da se ništa nije dogodilo. Ipak su u pitanju naši. Zaslužili su koju milijardu na svojim računima kraj tolikih milijardi iz EU fondova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije