Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hrvatska nikad nije stajala bolje'

Plenković: HDZ ima odgovore za sve izazove hrvatskog društva

Vrh HDZ-a nazočio 30. obljetnici osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
09.11.2019.
u 17:08

„Hrvatska nikad nije stajala bolje po pitanju gospodarskog rasta, javnih financija, socijalne i društvene uključenosti i međunarodnom položaju i ugledu”, rekao je premijer Plenković i pozvao članove na jedinstvo te da podrže predsjednicu Republike Kolindu Grabar - Kitarović

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ocijenio je u subotu u Bjelovaru da vladajuća stranka ima sve odgovore na izazove hrvatskog društva te da je Vlada u ovom mandatu učinila značajne pozitivne pomake u životnom standardu građana.

HDZ ima sve odgovore na izazove hrvatskog društva, poručio je Plenković u bjelovarskom Domu kulture gdje je u subotu svečano obilježena 30. godišnjica osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije. U svojem govoru premijer Plenković istaknuo je da je Vlada u ovom mandatu učinila značajne pozitivne pomake u životnom standardu građana.

„Hrvatska nikad nije stajala bolje po pitanju gospodarskog rasta, javnih financija, socijalne i društvene uključenosti i međunarodnom položaju i ugledu”, rekao je predsjednik Plenković i pozvao članove na jedinstvo te da podrže predsjednicu Republike Kolindu Grabar - Kitarović na putu u novu pobjedu na predsjedničkim izborima. Pojasnio je i kako u prvi plan želi staviti i vrijednosti simboličnog karaktera.

„Vraćanje Dana državnosti na 30. svibnja poruka je naše Vlade i današnjeg HDZ-a. Čvrsto smo uvjereni da hrvatski narod osjeća 30. svibnja kao svojevrsni dan hrvatske demokracije. Ima vas ovdje puno koji se sjećate 30. svibnja”, poručio je predsjednik Plenković.

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković kazao je kako je HDZ stranka desnog centra koja trpi napade s lijeve, ali i s radikalno desne strane političkog spektra. Predsjedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića pozvao je da otkrije tko su mu bili poslovni partneri u vrijeme kada se nakon isteka premijerskog mandata bavio poduzetništvom.

Na proslavi 30. godišnjice osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije govorili su i predsjednik bjelovarskog HDZ-a Ante Topalović, predsjednik županijskog HDZ-a  Miro Totgergelii te predsjednik Županijskog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ–a Bjelovarsko–bilogorske županije Slavko Prišćan.

Komentara 34

KA
karlodrago
17:33 09.11.2019.

Za ovaj odlazak Hrvata na rad u inozemstvo najviše su krive sve dosadašnje vlade a najviše antihrvatska Milanovićeva - SDP-ova jugotitopartizanska izdajnička vlada a ova vlada ih polako ali sigurno vraća.

Avatar Narod
Narod
03:28 10.11.2019.

Najbolja vlada zadnjih 24 godine, prema Milanovicevoj svemirski brod.

TI
Tigar60
10:18 10.11.2019.

Bravo Plenki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije