Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER I MINISTRI POLOŽILI PRISEGU
Povratak na članak

Sabor izglasao povjerenje novoj Vladi! Orešković Plenkoviću predao ključeve Banskih dvora. Novi premijer otkrio prve poteze

Hrvatski sabor večeras je izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića sa 91 glasom za, 3 suzdržana i 45 protiv

Komentari 205

NA
Nadalinaaa
09:18 19.10.2016.

Kome će se obratiti novi premijer? Glasačima HDZ-a sigurno neće jer ih je mučki prevario.

VL
AI
airforceone1
13:44 19.10.2016.

pupavac pljuje u lice svakom normalnom i poštenom Hrvatu i jedino pitanje je do kad ćemo trpiti njegovo umobolno širenje velikosrpskih laži?

VL
Avatar abakus
abakus
09:17 19.10.2016.

Ako ima još iole poštenja u HDZ-u, ova vlada neće dobiti povjerenje. Pozivam zastupnike te stranke da odbiju podići ruku za vladu u kojoj sjedi notorna Obuljen.

VL
AU
aufwiedersehen
13:48 19.10.2016.

kako je jednostavno uloviti srbina u lažima, mene zanima kako se zovu 3 zastupnika hrvatske manjine u srpskoj skupštini, a i zanima me kako se zove hrvatski list koji izlazi u srbiji (kao Novosti u Hr)?

VL
Avatar abakus
abakus
09:23 19.10.2016.

I zašto taj Capelli umjesto odličnog Klimana? Zato što je Kliman Karamarkov prijatelj? Krasno, krasno... Ide Planković stopama svih onih stranačkih novopozicioniranih vođa koji su se osvećivali prijateljim njihovih političkih oponenata. I još izabere onu Obuljen koja je po svojim stavovima sušta suprotnost svemu što bi HDZ trebao predstavljati. Plus stavi za ministra prosvjete i znanosti čovjeka kojeg je još Primorac smijenio zbog korupcije u MZOS-u. I to je nova hrvatska vlada? To je tipična Šeksova: kradezeovska i antihrvatska vlada. Sramota!

VL
NA
Nadalinaaa
09:29 19.10.2016.

Na samom startu neka objasni čemu služe preferencijalni glasovi i zašto se volja birača ne poštuje. Ako je presudilo njegovo prijateljstvo s Obuljen, nije smio g. Hasanbegovića postaviti kao mamca na kojem će dobiti glasove. Odvratno, ljigavo, prevarantski!

VL
DU
Deleted user
09:10 19.10.2016.

Jučer su mu BBB dali pravu moralnu lekciju. Njihova izvedba bila je kreativnija i originalnija od svih pišljivih obuljenskih havcovih uradaka koji žderu silne novce. Neka uči od njih kako se voli Hrvatska. Izbornom prevarom sigurno ne.

VL
DU
Deleted user
10:23 19.10.2016.

Ajde da vidimo tko su stvarni HDZ-ovci a tko prodane duše! Idemo vidjeti hoće li HDZ živjeti vječno ili još samo ovaj mandat!

VL
CR
CROLINDA
10:47 19.10.2016.

Paklen-koviću sram te i stid bilo - prokleto je to i jezivo - da nam Pupovac i ona Obuljenova mašu prstom u saboru

VL
CR
CROLINDA
10:38 19.10.2016.

diktatura prodanih duša - prodaše doslovno i bukvalno i naočice Hrvatsku dušmanima i nikome ništa - a HDZ i Paklen-ković dobili izbore samo zato što narod hoće Hasanbegovića i neće Milanovića

VL
ZE
zeljkofukic1
13:46 19.10.2016.

adje pupovac budi onda faca i napusti Sabor, ako nema zastupnika hrvatske manjine u srpskoj skupštini što radiš ti u Hr Saboru?

VL
Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:04 19.10.2016.

Tuzan dan za Hrvatsku. Pupi mozes otvoriti bocu u znak slavlja.

VL
DU
Deleted user
11:15 19.10.2016.

Crnoju su sminili poradi krivog mjesta stanovanja, Obuljenkino imenovanje donijeti će prosvjede neviđenih razmjera. Za ovakav lopovluk i sprdnju države i Domovinskog rata, ona će biti kap koja će preliti čašu, konačno će se prerezati pupčana vrpca komunističkih lezilebovića uu našoj rasturenoj državi!

VL
CR
CROLINDA
11:22 19.10.2016.

prodade nas i izdade urbani slunto - prevari birače kao niko još do sada - katastrofa - nema on pojma kako je skupo biti Hrvat - proklet će ga krv i znoj i suze Hrvata

VL
CR
CROLINDA
10:44 19.10.2016.

ma blago nama s Paklen-kovićem i s Božom Petrov-ićem i s onim moralno perverznim Klemom koji u ime braniteljske kategorije daje legitimitet četnicima - oni su jagoda na vrhu šlaga hrvatske strave i užasa

VL
DO
Donald
12:58 19.10.2016.

Na žalost svih domoljubnih i demokratski nastrojenih Hrvata, Plenković je već prvog dana veliko razočaranje, jer se pokazao lažov, koji o demokraciji nema pojima, i koji se nije uspio udaljiti od komunističkih korijena svoje porodice. Lažov zato, jer se prodavao pod lažnom etiketom desnog centra, što očito uopće nije, nedemokrata zato, jer je došao na čelo stranke pučem boljševističkog tipa , te zato jer potpuno ignorira volju velikog dijela svojih glasača, marginaliziranjem Hasanbegovića, Esih i Kovaća, s time da se istovremeno klanja pred Pupovcem. To je apsolutno odvratno i nedemokratski, a osim toga pokazuje da Plenković nije niti baš jako inteligentan, jer samo ograničen um može bez potrebe samo tako odbaciti i uvrijediti veliki dio svojih glasača. Oni mu to sigurno neće niti zaboraviti, niti oprostiti. A dodatna, čista i nepotrebna provokacija je tu još i izbor Nine Obuljen kao ministrice. I opet se pokazuje, da ljudi koji dolaze iz komunističkog miljea, pa bila to i peta generacija, uvijek u sebi nose taj odraz nedemokratske i samovoljne petokrake. No u demokraciji su na sreću uvijek skoro opet izbori, a postoje i drugi parlamentarni mehanizmi samoobrane demokratskih načela, koje Plenković očito već prvog dana nije spreman poštovati. Demokratska desnica sada što prije mora naći snage novo se formirati, nikako ne rezignirati i što prije ovu vladu opet skinuti. Postoji naravno mogućnost osnivanja neke nove desne stranke, no treba promisliti, dali je pametno time definitivno prepustiti HDZ mentalnim boljševicima tipa Plenković, kao što se to već dogodilo sa HSS-om. Hrvati sada opet moraju naći snage boriti se za svoju domovinu, biti složni, te ovaj puta parlamentarnim mehanizmima, ali drugim mogućnostima protesta, očuvati svoj identitet. Mogućnosti su tu, treba ih samo znati koristiti.

VL
DU
Deleted user
12:05 19.10.2016.

horor.tko u stvari vlada hrvatskom?protuhrvatski mediji izvrše pripremu.na čelo najveće stranke nedemokratski,bez protukandidata postavlja se čovjek,"suvo zlato",koji pak mimo volje svojih birača i zdrave pameti oformi tim najviših državnih dužnosnika.

VL
DE
delnice22
11:57 19.10.2016.

Svileni dezerter iz brysela i sin udbasa i doktorke JNA, doveo svoje uhljebe, sve one Koji su lajali protiv HDZ, narkomanka dalicka, prgomet, kujundjic....Brzo ce svileni u ,,AUT,,. Kao da ga gledam kao jacu, kad se zali da ga nitko ne voli,, fujjjjjjjjjjj

VL
TI
titojerus
13:52 19.10.2016.

četniku? a koja to Hrvati imaju prava u srbiji? daj reci barem jedno?

VL
LJ
Little John
11:56 19.10.2016.

Kao nisu im bitne fotelje...ali dat ćemo Mariću ministarske ovlasti bez odgovornosti...da se ne uvrijedi... još jedna laž u nizu,kao i ostala predizborna obećanja!

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.