Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA STRADANJA

Plenković će ići na komemoraciju u Varivode u rujnu

Polaganje vijenaca i govori Milanovića, Plenkovića, Jandrokovića i Gotovine u Kninu
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
06.08.2020.
u 19:52

Razmatramo i planiramo obići sve lokalitete gdje su učinjeni zločini poglavito i gdje su masovne grobnice - rekao je ministar Medved

Nakon dolaska potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića iz redova SDSS-a u Knin na 25. godišnjicu vojno-redarstvene operacije Oluja i već najavljenog odlaska ministra branitelja Tome Medveda na obilježavanje stradanja u Plavno i Grubore,  hrvatski premijer Andrej Plenković će ići na obilježavanja stradanja civila u Varivode u rujnu. 

- Razmatramo i planiramo obići sve lokalitete gdje su učinjeni zločini poglavito i gdje su masovne grobnice - rekao je Tomo Medved za RTL.  

Podsjećamo, sličnu poruku iz Knina poslao je jučer i Boris Milošević 

- Svoj dolazak smatram zalogom za budućnost .I smatram da je ovo samo prvi korak - rekao je Milošević. 

U istom tonu slijedio ga je na obilježavanju Oluje i premijer Andrej Plenković. 

- Utoliko više žalimo za žrtve ratnih zločina počinjenih s hrvatske strane jer legitimno pravo na obranu ne može biti opravdanje za nedjelo - kazao je. 

VIDEO: Dolazak državnog vrha na glavni trg u Knin

Komentara 16

Avatar renac
renac
21:13 06.08.2020.

Anemicni bas voli cetnicku k...,dobro ti ide samo naprijed haha.

Avatar ukurtapash
ukurtapash
04:17 07.08.2020.

ratna odsteta nula, pronalazak nestalih nula, povratak kulturnog blaga nula, ali ce zato drzavotvotni andrej u svako srpsko selo u pohod, a onda ce milorad za koji mjesec objaviti svoj snv feljton i za ‘fasizam’ indirektno pred medjonarodnom javnoscu optuzitii upravo drzavotvornog andreja i njegove kimavce iz takozvanog drzavotvornog hdz-a.

BL
blekpanther
12:26 07.08.2020.

Kad ćeš gospodine Plenkoviću u Hrtkovce? Tamo su ubijeni nevini Hrvati a spomena na njih nigdje. Nek Pupovac organizira komemoraciju na ubijene i protjerane Hrvate Srijema! Ali tamo Vojvoda Šešelj stoluje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije