Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMA OBRAZOVANJA
Povratak na članak

Plenković, B. Divjak i V. Bedeković vode PSP, što je s Dijanom Vican?

Suvoditeljice PSP-a su ministrica Divjak i Vesna Bedeković, predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje

Komentari 6

DU
Deleted user
12:43 11.09.2017.

HDZ se prošli tjedan pogrbio a sada je već na koljenima ili se uskoro stapaju u jednu stanku sa SDSS i HNSom

VL
Avatar varešak
varešak
13:55 11.09.2017.

Sve si prilike da su Plenkiju dani odbrojani.

VL
NJ
nada.jurincic
20:55 11.09.2017.

TROČLANA BANDA. Jugobriselac pod svaku cijenu mora uvesti BRISELSKU DRESURU BUDUĆIH ROBOVA. Školovat dicu za "tržište rada" a ne da slijede svoje snove što je jedini put do genijalaca i napretka. Je li se ANTIFA DIVJAK školovala za "tržište rada"??Jugobriselac---kad je pobiga u London od rata?Hoće li oni SVOJU DICU tako školovat!!Nadam se da hoće i to NEGDI DALEKO OD HRVATSKE KA DRŽAVLJANI NEKE DRUGE DRŽAVE. Moje unučiće vam ne dam u ruke jer bih znala da sam ih napustila i izdala.

VL
NE
Necujato
15:26 11.09.2017.

Plenkovic je ilegalac. Hasanbegovic je trebao njega skloniti a ne obratno. Narod je izabrao Hasanbegovica. Plenkovic svakako leti ali svaki dan radi zlo pa je pozeljno da odleti sto prije

VL
OB
ObrenM
07:46 12.09.2017.

Sve za vast-vlast za nista.Toliko je gadljiv da ima sve manje obozavatelja i medju onima koji su ga podrzavali.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:35 11.09.2017.

Sto bi Glasnovic rekao, korisne budale, koliko je takvih koje je Hdz iskoristio i odbacio, od onog bez noge sa splitske rive do ove jsdnice, kojoj nisu ni rekli da je smjenjena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.