Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silvije Tomašević
Povratak na članak

Plenković zove Papu u Hrvatsku

Posjet papi Franji za mene je jedan od najvažnijih događaja u životu, a poklapa se i s godinom dana rada Vlade, rekao je premijer

Komentari 23

Avatar Dobrisha
Dobrisha
08:46 07.10.2017.

ja podrzavam Papin dolazak u Hrvatsku, i iskreno se nadam da ce on biti prvi Papa koji ce posetiti Jasenovac, i koji ce se izviniti za zlocine koje su pocinili katolicki kler i katolicki vernici

VL
Avatar debela koli
debela koli
10:43 07.10.2017.

Zar papu ne poziva neko iz hrvatske katoličke crkve?

VL
NV
NV
09:14 07.10.2017.

Možemo se globit ali poziv papi na žalost mora ići preko Irineja tj.SPC.

VL
IB
iva.begovic
09:24 07.10.2017.

Oh ne, nakon svakog posjeta pape Hrvati bi postajali lošiji ljudi. To sam primjetila zato i uz duboko poštovanje prema ovom papi, neka ne dolazi.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
09:47 07.10.2017.

Ovaj Papa je nakrcao Italiju izbjeglicama, svaki dan se breca na gradjane da ih moraju ugostiti. Pitajte Italijane sto misle o njemu, non stop zazivaju Papu Ratzingera, a njega salju kuci.

VL
Avatar claudio21
claudio21
09:57 07.10.2017.

Papa je komunist i jako mrzi fašiste tako da zaboravite na posjetu.

VL
Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
08:28 07.10.2017.

Akaj bu to koštalo,gospon Plenki?

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
09:41 07.10.2017.

Neka Papa stoji u svojoj kuci, Crkve ima i previse u Hrvatskoj, nece porezni obveznici bacati milijune na njega i na njegove izlete po Hrvatskoj, dok nam gradjani zoblju otpatke po smecu.

VL
MI
miso
08:46 07.10.2017.

Plenković treba zvati Trumpa u Hrvatsku, a svećenici Papu!

VL
KL
klasika
12:33 07.10.2017.

VL briše komentare u kojim piše: čisto zlo tjera avazovce da šire mračinu na našim portalima: x-y, iva begovic, chemica, odosmo kvragu, nema natrag, speedy gonzales i još hrpa njih.

VL
TJ
Toni-Jelic
09:34 07.10.2017.

na ovo portalu o temama koje ih uopce ne trebaju tangirati pisu samo pravoslavni turcini (srbi).

VL
Avatar comparator
comparator
09:19 07.10.2017.

Čudi me da Papa Franjo odbija posjetiti državu u kojoj vladaju post-komunisti jer je njegov stav tu negdje na tragu bratstva između katolika ,pravoslavaca, muslimana i naravno židova . Razlika je što se je Papa rodio kao katolik ali da se je rodio kao musliman ili koje druge vjere i vjerujem da bi isto bio svećenik tih vjera. Sve žrtve koje su Hrvati podnijeli za slobodu bile su uzalud i olako je propuštena šansa za stvaranjem čvrste i pouzdane države u kojoj je sigurno stvarati obitelj i dom . Politika olakog puštanja mladih u inozemstvo je dokaz koliko je ovoj političkoj komunističkoj oligarhiji važno održati stari sustav vladanja ,privređivanja i načina ophođenja s Hrvatima .Koja je onda svrha Hrvatske ako ne zaštita prava Hrvata ? Štite se manjine i ekstremi pa se s njima i koalira dok se Hrvate jednostavno ignorira ,ugnjetava i raseljava . Vjera crkva i politika postale su međusobni protivnici umjesto partneri koji grade povjerenje . Vatikan nas želi u ime politike ugurati u nekakvu zajednicu (sporazum Vatikana s SPC-om ) iz koje smo jedva izašli ,a politika latentno kao sluga kapitala podliježe stalnim i bezočnim manipulacijama i zadovoljava onaj dio manji dio naroda koji i onako ima dovoljno i previše . Tko će zadovoljiti male ljude koji samo žele biti svoj na svome i ne ostati sami u starosti ? Dosta je žrtvi želimo potvrdu podrške !

VL
DU
Deleted user
08:27 07.10.2017.

Obzirom da je papa osudio katoličke licemjere, poziv za posjetu Hrvatskoj je reda radi. Naime, većina hrvatskih katoli ka, kao i Crkva, jako se trude ne čuti papine riječi kojima podsjeća na bit - što danas znači biti katolik. Recima,a, za homoseksualce je izjavio da ih treba primiti u okrilje Crkve i još je dodao "tko sam ja da im sudim". A jučer nam je samoproglašena perjanica hrvatskog katoličanstva, Željka Markić, pojasnila da iste treba liječiti svim sredstvima. Svatko si može sam guglati papine izjave i prepoznati kud su Hrvati skrenuli od njegova nauka. Dakle, kome bi papa došao?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.