Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED TJEDNA

Plenki je uspio obraniti ministricu Divjak. Kako i ne bi.

Blaženka Divjak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
18.01.2020.
u 12:08

Reforma obrazovanja genijalno napreduje, manje probleme sa štrajkom, koji je protiv vlastite vlade gotovo sama predvodila ministrica, gurnuti su pod tepih

SUBOTA,  11.1.

Država je kažu užasan vlasnik. Najbolje je sve dati u privatne ruke, jer tržište uvijek sve regulira samo. Dobro, ponekad i tu ima problema. Evo, baš jutros nam je izgorjelo pet baka i jedan djed u privatnom staračkim domu u Zagorju. Rodbina stradalih je bila zadovoljna smještajem. Dobro, nesretni starci su bili smješteni i baraci bez nadzora u vrijeme nesreće i u ilegalnim uvjetima, ali za to sigurno ima pametno objašnjenje.

NEDJELJA, 12.1.

Cijela Hrvatska je na nogama! Građani prosvjeduju, tražeći da žandari puste malog Filipa koji je u Splitu ubio troje ljudi. Dvojica su navodno bili dileri koji su mu tukli brata, a treći mu je samo naišao. Uhljebi u policiji i sudovima se bune, žele zadržati posao. Filip je dokazao da su nepotrebni. Kako se to ga prije nismo sjetili?  Kada te netko iznervira, uzmeš kalaš i završiš posao. Prosvjednici jedino zaboravljaju da i njima netko s kalašem može pokucati na vrata...

PONEDJELJAK, 13.1.

Nakon što se policija posebno istaknula u Splitu, tražeći tri sata ubojicu koji se gradom šetao naoružan, pa s tatom otišao na piće praćen građanima koji su ga snimali, stiže vijest iz Dragalića, gdje je njihov bivši kolega malo reketario, pa malo dobio po nosu. Žrtva kamatara Leona Lučića je zaprešićki poduzetnik koji mu nije bio raspoložen pokloniti 100 000 eura. Policija mu je trebala pomoći, ali se izgubila putem.

UTORAK, 14.1.

Kad vas ne ide, onda vas baš ne ide! Svi su protiv naše policije. Neka Šveđanka napala Plenkija u Strassbourgu upravo zbog policije, ali bez razloga. Zastupnica zelenih, protivi se ekološkoj akciji naših hrabrih graničara, koji u tri smjene brane Europu od ilegalnih migracija. Momci obaraju normu, ubijaju se od posla. Dobro, gotovo ubiju i ponekog migranta, mlate, pendreče, ilegalno ih vraćaju u Bosnu, ali plaću zarade. Krvavo.

SRIJEDA, 15.1.

Uf, konačno neka lijepa vijest. Potpredsjednici Sabora, Furio, Siniša i vitez Reiner dobili nove automobile. Ništa posebno, Audi A6. Odmah se digla graja. Pa neće valjda pješke u Sabor? Milijan je zadržao staru Škodu. Nije ni čudo. On više voli satove. Bratove. Voli i diplome. Posebno tuđe. Petrov uopće neće auto, više voli duge šetnje. Šteta što i policija nema neki Audi. Možda bi uspjeli doći do Dragalića da žrtve kamatara ne spašavaju MMA borci.

ČETVRTAK, 16.1.

Još jedna lijepa vijest iz Sabora. Plenki je uspio obraniti ministricu Divjak. Kako i ne bi. Reforma obrazovanja genijalno napreduje, manje probleme sa štrajkom, koji je protiv vlastite vlade gotovo sama predvodila ministrica, gurnuti su pod tepih. To nitko nije primijetio, a i kako bi kada je sabornica u vrijeme uzaludne rasprave bila prazna. Nakon što je spasio ministricu, Plenki je pojas za spašavanje stavio sebi oko vrata. Uskoro će stranački izbori...

PETAK, 17.1.

Bože kako su naši policajci i specijalci osjećajni. Posebno pripadnici Terorističke jedinice Lučko? Molim? Antiterorističke? Hm, mišljenja su podijeljena. Ovaj plačljivi je definitivno više terorist, barem ako upitate poduzetnika kojega je s Lučićem navodno reketario kod Dragalića. Plačljivi specijalac kaže da nije kriv. Poduzetnik ga je prepoznao po fotkama, ali su kolege ipak izradile fotorobot prije uhidbe. Ne treba nagliti, profesionalci su to. Znaju oni svoj posao.

Komentara 1

BB
Bruno_Bear1
16:40 18.01.2020.

Plenković je uspio obraniti tuku, a sada je vrijeme da tuka sam dade ostavku nakon svega što je čula, ostala je samo sramota i uteg ove usrane mafijaške strančice od 1.5 %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije