Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaton kod Šibenika

Plastični brod izgorio zbog plinske svijeće

zaton, pozar na brodici2
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
03.08.2010.
u 08:27

U nezgodi nije bilo ozlijeđenih jer na brodici nije bilo nikoga.

ZATON - Na moru kod Zatona (nedaleko od Šibenika na ušću rijeke Krke) sinoć oko 21.25 sati čula se manja eksplozija, a potom je planuo plastični brod, kako su vatrogascima i policiji dojavili očevici.

U nezgodi nije bilo ozlijeđenih, jer u tom trenutku na brodici nije bilo nikoga, kako doznajemo.

Iz policije izvještavaju da je kod rta Triska, na području zvanom Šarina Draga, buknuo požar na plastičnoj brodici 34-godišnjaka iz Rasline, na kojoj je bio feral (svijeća) spojena na plinsku bocu. Požar je ugašen sat vremena kasnije, a brodica je izgorjela do vodene linije, odnosno do površine mora. Nakon očevida na plinskoj boci je utvrđeno da požar nije izbio na njoj, nego iz smjera crijeva za plin, odnosno plinske svjetiljke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
17:11 03.08.2010.

. ..BLLEBETANJE Branka Vukelića O\"NOVOM\"HRVATSKOM RATNOM BRODU IMA SVOYU CIJENU GRUU PLLASTIČNJAK U PLLAMEN U ZATONU. ..TAM-190TT. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije