Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM PARALIZIRAN
Povratak na članak

Planirate li putovati za blagdane? Ovo su ograničenja koja čekaju turiste

U Europi je ostalo malo granica koje se prelazi bez ograničenja, a za blagdane će putovati samo iseljenici i pokoji entuzijast

Komentari 13

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
21:18 06.12.2020.

Bitno bi bilo znati što o tome misli "veličanstvenih 20" sveznajućih moralnih vertikala-uglednih, uglednijih i najuglednijih.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:14 06.12.2020.

koliko sam pročital i Švicarska je stavila Hrvatsku od 14.12. na crvenu listu.znači test je nebitan,obavezna karantena 10 dana.ništa i tam od skijanja za nas.

VL
DU
Deleted user
16:19 07.12.2020.

treba izbjegavat bosanske krajeve , od tamo virus je najopasniji

VL
DA
danpetko
21:07 06.12.2020.

Postali smo logor. To je sad novo normalno, nazad nema.

VL
PE
penelopea21qq01
21:27 06.12.2020.

Jeste culi sto je bolesna zlocinica Adolfa Merkel izjavila? Tocno ono sto sam vam ja u slovo ispricala na pocetku ove nacisticke ''pandemije'' , da ce vam se desiti, ako ste me citali. Dakle veli, bolesna spodobetina, masovna zlocinica, Adolfafa Merkel koja de facto uvodi NACIZAM u svojoj zemlji, a s tim i u vasoj zemlji, dragi gradjani, posto vam nacisti posjeduju citavo nacionalno bogatstvo nase zemlje i naroda koje su opljackali suverenoj Republici Hrvatskoj i Hravtskome narodu, zajedno sa domacim izdajnicima na vlasti koji su isto nacisti. Dakle Adolfa vam planira ZADUZITI Njemacke porezne obveznike do guse, da spasava nacisticke PRIVATNE korporacije u Njemackoj, i okolo po vasim zemljama koje se isto tako moraju zaduziti do guse da spasavaju nacisticke PRIVATNE korporacije u vasim zemljama? Ne znam da li kuzite o cemu se ovdje radi dragi gradjani, to vam je cisti NACIZAM sto bolesna Adolfa radi, i to vam znaci da vam je bolesna Adolfa Merkel objavila RAT vasoj zemlji i narodu- '' Veli, bolesna spodoba, citiram - '' Koalicijska vlada planira sljedeće godine posuditi dodatnih 180 milijardi eura. Kancelarka Merkel stala je obranu dodatnog zaduživanja."Ukoliko bi veliki broj tvrtki propao i ako se pritom izgube milijuni radnih mjesta, to bi nas još više koštalo, kako s financijske tako i socijalne strane", upozorila je Merkel. Sveukupno, država predviđa da će sljedeće godine potrošiti skoro pola bilijuna eura i posuditi gotovo dvostruko više. '' - Ovo vam je cisti NACIZAM!

VL
PE
penelopea21qq01
21:45 06.12.2020.

Da se nadovezem na prosli post i da vam objasnim o cemu se ovdje radi dragi gardjani. Dakle bolesna spodobentina Adolfa Merkel vam ne odustaje od 4.Reicha po cijenu da digne citavu kuglu u zrak i, bolesna masovna zlocinica, izazovee najprije krvoprolice u svojoj frankenstajn drzavi, zatim u citavoj Europi i na koncuTrecei svjetski rat Bolesna kujetina, zlocinica, stara ofucana dropuljetina sto se usmtrdjela i ucrvala skoro pola vijeka na vlasti. Dakle nacistija Njemacka vam je bankrotirala, kao i citava nacisticka tvorevina od EU-rospkoga konclogora, vidite da vam bolesna kujetina je sama priznala, tocno onako kako sam vam ja sve u slovo ispricala. Ali bolsna spodobetina, Adolfa Merkel, ne odustaje od 4.Reicha, , i zalijece se ponovo jos jedan pokusaj osvajacine Europe, po cijenu da citavu kuglu digne u zrak bolesna nakaza, isto kao i kolega joj '40-ih, masovna ubojica, genocidasica. Vidite dragi gradjani sto su vam nacisti, i svatko tko poznaje njihovu bolesnu cud, mora bjezati glavom bez obzira od njih, posto vam oni nemaju granicu u svome nacistickome ludilu, sve dok ih krvnicki ne bombardiras, oni te se otarasiti nece, To je takva boelsna pasmina sotona u ludskome obliku, koje covjecanstvo mora ovaj put do temelja istrijebiti da se to zlo vise nikada ne koti na planeti Zemlji i spasiti svijet od njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.