Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO
Povratak na članak

Planirali napad na blindirani kombi, ukupno osuđeni na 22 i pol godine zatvora

Najvišu kaznu dobio je Kostić, koji se teretio u četiri točke optužnice, pa je osuđen na jedinstvenu kaznu od pet i pol godina zatvora

Komentari 12

DE
Demokracija1111
18:17 07.06.2016.

Nisu opljačkali ništa već samo planirali. U istoj poziciji je SDP koji je planirao zamračiti 500 miliona kuna namijenjenih poljoprivternicima.Novac je iz EU fondova i pokušaj pljačke su spriječilo EU službenici.

VL
PV
pvrelo
07:31 08.06.2016.

ha ha ha srb.padate ko muhe u medu.....

VL
RM
rmd3
18:40 07.06.2016.

Sam terajte do ustavnih sudaca pa vam vrate sudjenje na pocetak i tak u krug.Pogle Sanadera i sve HDZ kriminalce koji su na slobodi i koji ih je sud oslobodio? pa Ustavni sud.

VL
MX
Mister X
18:45 07.06.2016.

Blago meni nisam planirao; samo razmišljao kako je to možda ljepo malo silovati neku prijateljicu ... Možda je i to kažnjvo Bog zna ? ...,... Narvno to razmišljanje to jedamput pod velikim utjecajem alkohola ( da nebude kazna pre velikaelika < Tko zna koliko se dobije za razmišljanje ? Kad se sjetim Glavaša šta sve možeš da radiš sa civilima i kolikim brojem likvidiranih da te kazna od sitgnei to samo 5 godina (i to samo za jednoga učesnika ) nakon 20 godina pauze od zloči . Pomislim kako sam jako ponosabn što sam Hrvat ... I što se pošteno jako sudi kod nas ! Uostalom kod Haga je još 8 puta gore Love General Mladića 25 godina i sada 20 godina skupljaju svjedoke i prave nekun jaku optužnicu protibv njega ... Svjesni njegove nevinosti Borac protiv Islamske države u BIH. zapravo zasluga obranio Europu od Islamista ............

VL
GO
gornjasica
18:12 07.06.2016.

Ah,vidite kako imaju ljepe lančiće na nogama.Hahahahahahaha

VL
RM
rmd3
18:41 07.06.2016.

Kak se kriminalci mogu na brzinu osudit,al ne politicki kriminalci HDZ njih ustavni suci čuvaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.