Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Usmrtio 34-godišnjeg oca dvoje djece pa pobjegao

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
26.07.2014.
u 16:00

Pješak Slavko Ivetić poginuo je na licu mjesta

Slavko Ivetić (34) iz Jezera Klanječkog smrtno je stradao na licu mjesta nakon što je na njega na državnoj cesti između Zaboka i Tuheljskih Toplica, kod nadvožnjaka za Veliko Trgovišće, jutros u 3.10 sati naletio nepoznati vozač automobila. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, no, kako su nam jučer poslijepodne rekli u PU krapinsko-zagorskoj, imaju osumnjičenoga, no u cilju daljnje istrage, zasad ne mogu konkretno govoriti o njegovom identitetu.

Inače, kako saznajemo od sumještana, Ivetić je u noći s petka na subotu bio u novootvorenom ugostiteljskom objektu Cambio u Martinišću gdje se petkom i subotom održava živa glazba i ujutro se, unatoč tome što mu se prijatelj ponudio da će ga odvesti kući, zaputio pješice kući koja je udaljena 500 do 600 metara od njegove obiteljske kuće. No,  prilikom prelaženja državne ceste, na njega je naletio osobni automobil.

Nesretni 34-godišnjak je, rekli su nam njegovi susjedi, otac dvoje djece. Prije dvije, tri godine rastao se od supruge i iz Hum Luga kraj Zaboka preselio se natrag živjeti kod majke u Jezero Klanječko. No, i majka je prije dva mjeseca umrla od raka pluća, pa se zbog svega u posljednje vrijeme, kažu susjedi, sve više odavao alkoholu.

>> Prošao kroz crveno, na zebri usmrtio dvojicu pješaka pa pobjegao

Komentara 5

Avatar Joja
Joja
08:38 26.07.2014.

Strasno, a i ovaj pjesak u ova doba noci sigurno je svjetlio ko bozicni bor! Ja kao vozac i tu i tamo pjesak, kad sam na cesti dobro pazim kako setat po cesti, inace nebi sad tu komentirao

MK
MKGRA
16:38 26.07.2014.

Otac dvoje djece na živoj glAzbi u 3,30 u jutro super otac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije