Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE ZA ŠALU'

Pješački prijelaz iz Srbije predmet šala na društvenim mrežama: 'Tko je to projektirao, taj bi pao na prvoj godini fakulteta'

Foto: Screenshot/N1
23.05.2024.
u 11:58

Radovanovac je kazao kako smatra da 'nikome neće pasti na pamet da ide kroz blato i da padne'.

Pješački prijelaz u beogradskom naselju Zemunske kapije postao je viralan, a razlog je tome što prijelaz završava u – grmlju. Nakon što su se fotografije počele širiti internetom, a građani počeli zbijati šale, netko je posjekao raslinje koje je bilo tamo.

– Tko je to projektirao, taj bi pao na prvoj godini fakulteta. Mislim da je ovo apsurd, očigledno je ovdje neko htio pratiti ovu pješačku komunikaciju koja ide sredinom ovog parkića i nastavlja se tamo na nogostup. Znači očigledno nešto nije u redu jer vidite da nisu položeni rubnici, da je tamo zelenilo, znači to nije predviđeno da bude pješačka staza, netko je nešto pogriješio – izjavio je prometni inženjer Mirko Radovanovac za N1.

Radovanovac je kazao kako smatra da nikome neće pasti na pamet da ide kroz blato i da padne.

VEZANI ČLANCI

– Očito je ovdje neka greška. Tu se treba staviti ograda – kazao je. Smatra da rezanje zelenila nije nikakvo rješenje te da taj prijelaz nije siguran.

Građani su pisali šale na internetu kako se tu radi o 'alkotestu' te da ako padnete u zelenilo, ne trebate sjesti za volan. Drugi su pisali da je tu zapravo prolaz iz Srbije u Hogwarts.

VIDEO Kraj Barbarige otkriveni ostaci impozantne antičke uljare

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Kajman
Kajman
14:21 23.05.2024.

vode, vode, samo se gradi u etapama.

Avatar unsub
unsub
14:20 23.05.2024.

Srbija i inače ide iz nigdje u ništa.

UK
ukrajina
13:47 23.05.2024.

Smijemo im se a kod nad ceste i tuneli ne vode nikuda !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije