Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Pjenili se mi ili ne, Plenković ipak ispunjava obećanje - plaće rastu svima

Ukidanjem prireza gradovima se ništa ne oduzima. Dapače, autonomija se povećava slobodom raspolaganja porezom na dohodak. Potpuna je besmislica teza o neustavnosti takve odluke

Komentari 5

BA
bacenheider
15:09 25.05.2023.

Sad svaka opcina ima mogucnost da sama odredi visinu poreza ali vidi vraga ni to pojedincima nije dobro.Do sad su mogli pljuvat po centralnoj vlasi,a od sad ce morat pljuvat po sebi ako odrede visoku stopu poreza,a nece nista radit.Ovo me podsjeca na Svicarski porezni sistem gdje opcine odreduju visinu poreza za svaku godinu.

VL
SL
slavenZadravec
21:45 25.05.2023.

Ukidanjem prireza gradovima se ništa ne oduzima??? Smiješno. Zamislite da nam EU zabrani PDV ili da država zabrani boravišnu taksu. Prema autoru, to bi dalo veću slobodu raspolaganjem ostalim poreznim nametima.

VL
GL
gliva
18:32 25.05.2023.

Moliti ču lijepo , kakve veze ima naša Vrsna vlada s proizvodnjom, jako male! Ovim novim mjerama zatalasala je odnose u privredi na koje nema nikakav utjecaj ! Koliko je poznato većinu proizvodnje drže privatni investitori ili fondovi koji se ponašaju kao krave muzare!

VL
Avatar Bobiii
Bobiii
15:56 25.05.2023.

Preljevanje iz šupljeg u prazno,a inflacija je bila 30% za osnovne đivotne potrebe,hranu i režije,te gorivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.