Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Piton na 'tripu' poslan na odvikavanje

04.10.2008.Split - Policija nakon anonimne prijave u veterinarsku stanicu Filipovic donijela pitona od metra kojeg je netko ostavio u kvartu Mertojak.Pitona je nasao slucajni prolaznik koji je isao prosetati psa. Photo:Tino Juric/Vecernji list
12.04.2017.
u 20:08

Pitona je preuzela služba za zaštitu prirode na program detoksikacije

Piton dug dva metra, kojeg je australska policija otkrila u laboratoriju za proizvodnju metamfetamina u Novom Južnom Walesu, poslan je na odvikavanje, objavili su dužnosnici, prenosi Fena.

Piton je preko kože apsorbirao drogu dok je živio u laboratoriju i pokazivao je vidljive znakove ovisnosti, navodi se u priopćenju. Kad je pronađen ponašao se smušeno i agresivno, kazala je predstavnica lokalnih vlasti. Ona nije željela objaviti druge podatke o policijskoj akciji.

Pitona je preuzela služba za zaštitu prirode u Windsoru sjeverozapadno od Sydneya na program detoksikacije u trajanju od šest tjedana, prenosi Hina. 

Treba vremena da se droga izbaci iz zmijine utrobe, ali uz našu pomoć smirila se i nakon nekoliko mjeseci vratit će se uobičajenim obrascima hranjenja, kazao je upravitelj centra Ian Mitchell.

>> Svi su se uspaničarili: Na izlazu iz dućana na kupca skočila – zmija

>> Samo je htio uzeti jogurt u dućanu, a onda je uslijedio šok

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stipestipe75
16:17 14.04.2017.

Gazda vise nije tio dilit s njim jer je ostalo malo, pa posta agresivan skroz..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije