Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKRETNINE, PUTOVANJA...

PITANJE DANA Što biste napravili da osvojite veću svotu novca?

Euro novac
Pexels
25.01.2024.
u 08:50

Neki Hrvati su prošle godine i imali prilike promijeniti svoj život, uglavnom nakon dobivenih većih iznosa na lotu

Brojnima od nas već je više puta palo na pamet, razmišljajući  o planovima za budućnost, pitati se i što bismo napravili kada bi nam se sreća nasmiješila i dobili bismo novac koji bi nam promijenio život. Pritom misleći na stotine tisuća, koliko je dovoljno za tu promjenu, prioritizirat će se razne stvari, od rješavanja stambenog pitanja, kupovine auta iz sna pa sve do ulaganja u dugoželjeni biznis. 

Neki Hrvati su prošle godine to imali i prilike napraviti, nakon osvojenog dobitka na lotu. Tako je najveći dobitak osvojen prošle godine u lipnju, kada je bračni par iz Zagreba osvojio čak 1.834.913,50 eura. Ukupno je sretnim dobitnicima otišlo 42 milijuna eura, a uzbuđenje među dobitnicima je bilo veliko. 
 
Ipak, tako veliki dobici znaju utjecati i na odnose, a to može oprimjeriti i slučaj bračnog para iz New Yorka o kojima smo pisali. Naime, žena je svog supruga izbacila iz stana odmah kada su saznali da su osvojili 25 milijuna dolara, i to zato što je novac za listić uplatila upravo ona te joj je sjeo na račun. 

Zbog tog, razmišljajući samo o pozitivnom, pitamo i vas - Što biste napravili da osvojite veću svotu novca? Svoje odgovore možete zabilježiti ispod. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Za ne povjerovati: Slučajno probušili metro tijekom građevinskih radova na površini u Istanbulu

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar majkuvam
majkuvam
16:53 25.01.2024.

Potrošio bi na žene iz javnih kuća,i one moraju od nečega živjeti.

AK
Aka
14:31 25.01.2024.

Odmah selim istu noć u hotel spavati, pa onda room servis,- bogato svega pomalo kao npr.sladoled sa preljevom od jagoda i šampanjac, pa neki specijalitet sa bijelom ribicom, a sutradan me vozi tax u Opatiju u Ambasador, pa onda Istromm do Itaije po hotelima, a taxi nek vozi i čeka. Uzmem bodygard da mi nosi kišobrane i otvara vrata, pakete iz dućana, pa onda idem svaki dan na plivanac, na masaže,na golf, na utakmice, na koncerte, na predstave po svim kazalištima svijeta, kupim si privatni avion i privatnu stujardesicu...i tako pomalo, znalo bi se...nema problema, mašte ima, lova stiže. javim vam se ekipo!!

PV
prcko.vita
09:56 25.01.2024.

Činjenica da se igra lutrija ko nikad govori o tome koliko je narod jadan i siromašan, Plenki povećao plaće na 840 bruto, ali to nije dovoljno druže Plenki, od toga se ne može živjeti. Kad misliš krenuti uzimati bogatima da bi običan narod mogao malo bolje živjeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije