Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ BRAČNE SREĆE

Bračni par osvojio 25 milijuna dolara na lutriji, sve je šokiralo što je žena prvo napravila

Pixabay
03.10.2023.
u 13:43

Par je prije dobitka imao sretan brak, no osvojeni iznos to je odmah promijenio

Bračni par Kenneth (77) i Connie (74) Parker iz New Yorka na lutriji su osvojili jackpot u iznosu od 25 milijuna dolara, no novac je odmah utjecao na njihovu bračnu sreću. 

Naime, dobitni listić uplatila je Connie i novac je isplaćen na njezin račun. Kada je vrtoglavi iznos sjeo na račun, odmah je izbacila svoga supruga iz stana. Žena nije željela suprugu dati ni cent od njegovog dobitka na lutriji i odmah je s njim prekinula kontakt, piše Fenix magazin. 

– Siguran sam da me je Connie htjela spriječiti da veliki dio dobitka svojoj djeci. Imam petero djece iz prethodnog braka – rekao je Kenneth koji se potom razveo od supruge i tužio je.

VEZANI ČLANCI: 

– Osjećam se izdano. Jednostavno nisam mogao vjerovati što mi radi. Još uvijek sam ljut na sebe što sam ikada volio tu ženu – rekao je. 

Ispričao je kako su prije toga imali sretan brak, ali da nikada nisu imali mnogo novca te sa su igrali lutriju u nadi da će jednog dana osvojiti jackpot. To se i dogodilo, no zbog novca je sada njihovoj sreći došao kraj. 

– Kad smo osvojili milijune, bio sam siguran da ćemo kupiti novi stan i novi auto. Bio sam siguran da ćemo uživati ​​u ostatku života i puno putovati – rekao je. 

VIDEO Zagrepčani ostali šokirani prizorom u jednoj trgovini: Što se to zaplelo u kolica?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
16:01 03.10.2023.

Pola polovice dobit ce razvodom. Naime drzava dobitak odmah oporezuje 50%, no ostane jos 12 I pol cigli od kojih ce svako dobiti pola. No advokat ce kostati 10% dobitka sto je oko 625 somova, pa bu na kraju ostali s nesto manje od 6 cigli, I morati ce se iseliti iz drzave jer ce zavrsiti u najvise poreznom razredu.

Avatar raco
raco
14:12 03.10.2023.

bez brige, pola je njegovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije