Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pitali ga za koga navija pa ga istukli palicama

Sva trojica skočila su na mog Tomislava. Htjeli su ga srušiti na asfalt, ali kako nisu uspjeli, pretukli su ga šipkama, kaže majka Danica Šandor
15. veljače 2016. u 22:00 86 komentara 12424 prikaza
palica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– Odakle si?! Za koga navijaš?! – pitanja su koje su tri mlađe muške osobe uputile Tomislavu Šandoru (20) iz Vukovara, kojega su sreli na ulici u noći sa subote na nedjelju.

– Iz Vukovara sam. Ne navijam ni za koga. Ne zanima me to... – stigao je odgovoriti Tomislav. A onda su uslijedili udarci po cijelom tijelu. Šandor je zadobio teške tjelesne ozljede u brutalnom napadu.

Skrivali krvavu odjeću

– Počeli su ga tući. Sva su trojica skočila na njega s namjerom da ga sruše na asfalt. Međutim, kada nisu uspjeli, pretukli su ga s željeznim šipkama zbog čega je Tomislav završio u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama – prepričava nam Tomislavova majka Danica Šandor.

Nakon što je Tomislav ostao ležati na asfaltu, trojac iz Vukovara se udaljio u nepoznatom smjeru. Prema riječima majke, Tomislav ima više ozljeda po tijelu i glavu, oko mu je zatvoreno, a jučer je morao ponovno u bolnicu zbog komplikacija s nosom.

– Tomislav je s odličnim uspjehom završio gimnaziju i sada je na fakultetu. Primjeran je mladić i ne znam zašto je nekome bilo potrebno da ga tako pretuče. Suprug, koji je hrvatski branitelj i logoraš, nije mi htio odmah niti reći što se dogodilo, nego samo da je dobro i da je u bolnici. Krvavu odjeću skrili su od mene i oprali da je ne vidim i dodatno se ne uznemirim. Policajci su mi rekli da je napad bio nacionalno motiviran. Na tabletama sam i ne znam kako dalje jer ovo nije normalno – u dahu nam je ispričala Danica Šandor.

Treći napadač u bijegu

Policija je medije izvijestila kako je do napada došlo u ranim jutarnjim satima te da dosadašnja kriminalistička saznanja upućuju na sumnju da su napadači na Šandora 19-godišnjak i 22-godišnjak, pripadnici srpske nacionalne manjine, dok se za trećom osobom još traga. Nakon napada ovaj je trojac oštetio i jedno osobno vozilo. Do zaključenja ovog izdanja iz policije nije pristigla informacija je li i treći napadač pronađen.

>> Metalnim predmetom nanijeli 20-godišnjaku teške tjelesne ozljede

>> Vukovar: Istina se piše na dva jezika i na latinici i ćirilici

BILI ZAJEDNO NA VEČERI
Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
  • Neo001:

    Na žalost to je naša realnost. Hrvatski narod u njegovoj domovini teroriziraju manjinski srbi, razni pupovci uz podršku zločinačke partije i partijskih medija, a koje predvodi JRT.

  • cipot1:

    Kako mediji o ovom incidentu stidljivo izvještavaju, a da je Srbin napadnut, to bi vrištalo na naslovnicama mjesec dana!

  • mamunamegalo:

    mladi ezdepeovci ne libe se postupaka svojih predaka ozne i udbe