Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava u vukovaru

Metalnim predmetom nanijeli 20-godišnjaku teške tjelesne ozljede

hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
15.02.2016.
u 10:23

Prema navodima policije kriminalistička saznanja upućuju na sumnju da su 22-godišnjak i 19-godišnjak, s još jednom osobom za kojom se još traga, na kolniku napali 20-godišnjaka

Tri muške osobe su 20-godišnjaku iz Vukovara u nedjelju, u ranim jutarnjim satima u Vukovaru, nanijeli teške tjelesne ozljede kojemu je potom ukazana liječnička pomoć.

Prema navodima policije kriminalistička saznanja upućuju na sumnju da su 22-godišnjak i 19-godišnjak, s još jednom osobom za kojom se još traga, na kolniku napali 20-godišnjaka. Ozljede su mu nanijeli tjelesnom snagom i metalnim predmetom. Ova trojica Vukovaraca potom su oštetila i jedno osobno vozilo.

- Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem pronalaska trećeg počinitelja i utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo, navode iz PU vukovarsko-srijemske. 

Komentara 5

Avatar Šljivovica
Šljivovica
23:03 15.02.2016.

Tri srbina vidjeli Hrvata u Hrvatskoj i toliko su se osjecali ugrozeno da su ga morali prebiti!

JA
JackBack
09:59 16.02.2016.

Zakaj nepiše da su ga pitali za kog navija i od kud je.I da su napadači srpske nacionalnosti?To je važno jer da su hrvati istukli srbina već bi bili razapeti i oni i cijelo hrvatsko društvo.

ZV
zvonaczvoni
14:41 16.02.2016.

Da je slučajno ne daj Bože srbin istučen, odmah bi bili ljudi medijski razapeti, a u ovom tekstu niste naveli tko je nasilnik!? Di je sad pupovac?! Što od pupovca ne tražite objašnjenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije