Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANJA

Pisao neistine po Facebooku pa zaradio prekršajnu prijavu

Ilustracija
Foto: Getty Images
22.05.2020.
u 12:40

Prema navodima policije 44-godišnjak je 20. svibnja napisao više neistinitih komentara na objavu lokalnog portala na društvenoj mreži Facebook o osobi iz Županje oboljeloj od koronavirusa čime je širio lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana

Već neko vrijeme poznato je kako se mora dobro paziti što se piše po društvenim mrežama s obzirom da postoji mogućnost i kazni. Međutim, to izgleda nije došlo do 44-godišnjaka iz Županje protiv kojega je policija podnijela optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prema navodima policije 44-godišnjak je 20. svibnja napisao više neistinitih komentara na objavu lokalnog portala na društvenoj mreži Facebook o osobi iz Županje oboljeloj od koronavirusa čime je širio lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana.

Podsjećamo kako je oboljeli u Županji, o kome je županijski Stožer civilne zaštite izvijestio ovoga tjedna, bila prva novo zaražena osoba poslije 20-ak dana bez ijednoga novog slučaja. Prije tog najnovijeg slučaja u Vukovarsko – srijemskoj ne samo da nije bilo novo zaraženih nego su i sve oboljele osobe bile izliječene.

Stožer je danas izvijestio kako u proteklih 24 sata nije bilo novih oboljelih osoba te da je od početka epidemije na području županije oboljela ukupno 41 osoba.

-Trenutno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti. U samoizolaciji na području županije nalaze se 42 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana nisu zaprimljene prijave o kršenju samoizolacije. Zdravstvenih radnika u samoizolaciji nema, izvijestio je Stožer. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije