Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stručnjak
Povratak na članak

Piloti se nisu javili jer nije radila radioveza ili su bili onesposobljeni

Instruktor letenja Boris Popović napominje da su to sve nagađanja

Komentari 3

Avatar Honduras
Honduras
08:20 26.03.2015.

a što ovaj "stručnjak" kaže kako se to avion sam od sebe tako lijepo spuštao ako su piloti bili onesposobljeni? autopilot sasvim sigurno nije bio programiran da avion spusti u alpe.

VL
SA
sablja810
09:18 26.03.2015.

Istina je strasna, kako sada izgleda mjesto nesrece, navodno, i, upucuje na terorizam. Ali, crne kutije su pronadeni, pa cemo cuti, prikladnu storiju, firme, osiguranja, ali drzava, koje ce slagati, da se izbjegne panika. Najbolja, ali najskuplja linija, Swissair, bankrotirala je zbog 11/9 ! Panika i otkazani letovi, avioni nisu letili, i trosak neletenja, odveo ih je u bankrot. Toga se boje svi.

VL
SE
segoivan
12:45 26.03.2015.

A gdje samo nadjete ove stručnjake majko moja mila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.