Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVLAČI pozornost

Pilot objavljuje 'opasne' selfije iz zraka, a svi se pitaju: Što nije u redu s tobom?

PilotGanso
Foto: Instagram
1/5
06.09.2017.
u 10:16

Pilot pod imenom PilotGanso na Instagramu je objavio nekoliko sumnjivih fotografija kojima je privukao pozornost

Jedan je pilot šokirao javnost fotografijama s posla. Na svom profilu na Instagramu, pod imenom PilotGanso, objavljuje fotografije sa svojih putovanja, a s nekoliko njih privukao je veliku pozornost.

Pilot je snimio selfie na letu iznad Dubaija, a na fotografiji ''viri'' kroz prozor kokpita zrakoplova i fotografira se.

Iako je i više nego sigurno da je fotografija lažna, odnosno napravljena u nekom od programa za uređivanje slika, mnogo je onih koji vjeruju da ipak nije riječ o montaži.

PilotGanso
1/5

– Tako mi je drago što nikad nisam letio s tobom. Ljudi danas čine svašta kako bi prikupili lajkove – napisao mu je jedan korisnik na Instagramu.

– Zašto radiš tako opasne stvari i ugrožavaš putnike? Što nije u redu s tobom? – upitao ga je drugi pratitelj. 

No mnogi su odmah uočili kako je riječ o fotošopiranim fotografijama.

Osim fotke iz Dubaija, pilot je objavio slične fotografije leta iznad New Yorka te jednu sa selfie-štapom iznad oblaka.

Ovim je fotografijama definitivno postigao ono što je želio jer na Instagramu ima gotovo 50 tisuća pratitelja koje redovito uveseljava slikama sa svojih putovanja. 

Komentara 17

MU
mulag
11:22 06.09.2017.

ko ne radi u aviaciji ce popušit foru,super fotomontaža

DU
Deleted user
11:22 06.09.2017.

A frizura postojana.

Avatar raco
raco
13:08 06.09.2017.

"Iako je i više nego sigurno da je fotografija lažna, odnosno napravljena u nekom od programa za uređivanje slika" Ako to znamo, što uopće Večernji ovo objavljuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije