Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojništvo

Pijanu 54-godišnjakinju okrali dječaci u dobi od 12 i 13 godina

krađa torbice
Arhiv VL
19.08.2010.
u 11:52

Sve se odigralo u srpnju u u prognaničkom naselju Dumače. Žena je ostala bez 1800 kuna, a o dječacima će raspravljati u petrinjskom Centru za socijalnu skrb.

Utvrđeno je da su u srpnju ove godine razbojstvo nad pedesetčetverogodišnjom ženom u prognaničkom naselju Dumače počinila dva dječaka, stara 13 i 12 godina, priopćila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka. Naime, žena je policiji u Petrinji prijavila da su je 13. srpnja na ulici u prognaničkom naselju Dumače fizički napale tri mlađe osobe te joj uzele novčanik sa 1800 kuna i osobnim dokumentima. Liječničkim pregledom u Stanici za hitnu medicinsku pomoć Petrinja utvrđeno je  da je žena lakše ozlijeđena, a alkotestiranjem je utvrđeno da je bila i pod utjecajem alkohola od 2,05 promila. Upućena je da, kad se otrijezni, podnese kaznenu prijavu zbog razbojstva, što je ona i učinila.

Zbog sumnje da su počinili ovo kazneno djelo, u nazočnosti djelatnice petrinjskog Centra za socijalnu skrb obavljeni razgovori s dvojicom dječaka starih 13 i 12 godina, nakon čega je podneseno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.

Jučer je petrinjska policija zaprimila obavijest Općinskog državnog odvjetništva da je predmet ustupljen petrinjskom Centru za socijalnu skrb radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti.

 

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
14:05 19.08.2010.

Ponosan sam Hrvat kad čujemo kako imamo več sada pametnu naprednu i sposobnu djecu. Jel samo takovi dobro prolaze i moči če da nekako prežive tu na Balkanu; naravno ako ne odemo - pobjegnemo uskoro u EU i to do posljednjega¨!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije