Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponašao se čudno

Pijani pilot onesvijestio se u kokpitu: 'Treba ga optužiti za pokušaj ubojstva 105 ljudi'

avion
DPA/PIXSELL
02.01.2017.
u 09:40

Zaposlenici zrakoplovne kompanije su primijetili da se pilot ponaša čudno, a potom se i onesvijestio u kokpitu prije nego što je trebao poletjeti iz kanadskog Calgaryja za Meksiko.

Miroslav Gronych, 37-godišnji pilot zrakoplovne kompanije Sunwing, uhićen je u subotu prije polijetanja u Kanadi jer su mu izmjerili tri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno, piše BBC

Zaposlenici zrakoplovne kompanije su primijetili da se pilot ponaša čudno, a potom se i onesvijestio u kokpitu prije nego što je trebao poletjeti iz kanadskog Calgaryja za Meksiko. 

Nakon što se onesvijestio u kokpitu, kabinsko osoblje je pozvalo policiju koja ga je odnijela iz zrakoplova. Sue Walker kazala je Calgary Sunu da su njezin sin Jared i njegova supruga Amanda bili u zrakoplovu te su im kazali da pilot ima gripu. 

- Mislim da bi pilot trebao biti optužen za pokušaj ubojstva 105 ljudi koji su se nalazili u zrakoplov - kazala je Sue. 

>>Rusija tuguje za žrtvama, a ministar otkrio razloge zrakoplovne tragedije. Objavljen i video s mjesta nesreće

>>Završila je istraga, evo tko je odgovoran za nesreću u kojoj su poginuli igrači Chapecoensea

Komentara 2

DE
deda1234
10:12 02.01.2017.

tri puta vise od dopustenog...kaj za pilote vrjedi 0.5 promila???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije