Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštetio vozilo

Pijani mladić skakao po krovu automobila, dao se u bijeg no brzo je uhvaćen

policija
Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
12.07.2021.
u 15:18

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici utvrdili su da je počinitelj, tjelesnom snagom, načinio više oštećenja na osobnom automobilu u vlasništvu 23-godišnjakinje u vidu udubljenja lima i puknuća vjetrobranskog stakla i osvrtnog zrcala

Policija je kazneno prijavila mladića koji je pod utjecajem alkohola skakao po krovu automobila. Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, službenici policijske postaje Nova Gradiška u subotu, 10. srpnja oko 23 sata uočili su mušku osobu kako skače po krovu osobnog automobila.

Nakon što se policijski automobil zaustavio, mladić je pokušao pobjeći, u čemu su ga policajci spriječili i doveli u policijske prostorije. Izvršenim alkotestiranjem, u organizmu 25-godišnjaka očitana je koncentracija od 2,33 promila alkohola u krvi.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici utvrdili su da je počinitelj, tjelesnom snagom, načinio više oštećenja na osobnom automobilu u vlasništvu 23-godišnjakinje u vidu udubljenja lima i puknuća vjetrobranskog stakla i osvrtnog zrcala.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije