Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umiješao se u svađu

Pijani Čakovčanin fizički napao Zadranku 'uz pomoć' 3,14 promila

alkohol
Arhivska fotografija
02.08.2012.
u 13:40

Sve se događalo u četvrtak oko jedan sat poslije ponoći ispred jednog kafića u Starigradu pokraj Zadra. Zadranka je lakše ozlijeđena

U svađu 19-godišnjakinje iz Zadra i 22-godišnjakinje iz Čakovca umiješao se Čakovčankin momak. Taj je 26-godišnjak fizički napao 19-godišnjakinju, a policija mu je nakon dolaska izmjerila nevjerojatnih 3,14 promila alkohola. Sve se događalo u četvrtak oko jedan sat poslije ponoći ispred jednog kafića u Starigradu pokraj Zadra. Pod utjecajem alkohola bila je i Čakovčanka kojoj je izmjereno  1,7 promila. Zadranka je lakše ozlijeđena.

U četvrtak oko jedan i pol poslije ponoći na Viru ispred jednog kafića dvojica Zagrepčana od 23 i 24 godine sukobila su se verbalno i fizički s tri vršnjakinje iz Zagreba. I u ovom slučaju svi su bili pod utjecajem alkohola i slijede im prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira.

Komentara 2

EX
excell
13:56 02.08.2012.

HEBAJ GA ...frigidni ljudi traže utjehu u alkoholu ...

BI
bilikamen
14:15 02.08.2012.

Ah, taj turizam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije