Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjen zatvorom

Pijani Britanac maltretirao putnike na letu iz Splita

avion
Foto: Thinkstock
04.09.2014.
u 18:45

Nakon prijetnji policijom Britanac im je hladnokrvno odgovorio neka je slobodno nazovu, no malo poslije stjuardesi je zaprijetio fizičkim nasiljem ako ga uhite

Muškarac iz britanskog Halifaxa osuđen je na šest mjeseci zatvora zbog ''pijanog ponašanja'' na letu iz Splita, javlja Halifax Courier.

Ryan Hedges (33) ukrcao se 5. srpnja u avion u Splitu s gotovo punom bocom Jägermeistera koju mu je zaplijenilo kabinsko osoblje. Prema izjavama svjedoka Britanac je bio ''glasan i agresivan'' pa su mu je osoblje aviona oduzelo bocu uz obrazloženje kako će je dobiti kad avion sleti u Leeds. No, ubrzo je Britanac izvadio drugu bocu, ovaj put Sambucu, koja mu je ponovno oduzeta.

Uporno je ustajao sa svoga mjesta i odbijao sjesti, pri čemu je galamio i psovao.

Nakon prijetnji policijom Britanac im je hladnokrvno odgovorio neka je slobodno nazovu, no malo poslije stjuardesi je zaprijetio fizičkim nasiljem ako ga uhite.

Osoblje je kontaktiralo sa sigurnosnim službama na aerodromu pa su pijanog Britanca na tlu dočekali plavci.

Britanac je navodno otputovao zajedno s četvoricom prijatelja na glazbeni festival u Hrvatsku, no bili su razočarani lošim smještajem, što je rezultiralo nervozom i sukobom među prijateljima.

>> Avion promijenio rutu zbog svađe dviju putnica?

Ključne riječi

Komentara 3

NV
novo vriijeme
22:19 04.09.2014.

Eto mi bi svakog izludili lošom uslugom.

NE
Neutralac
19:34 04.09.2014.

Avion je poletio iz Splita ali kuda??? Gdje su ga na kraju uhapsili... ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije