Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera u slatini

Pijani 25-godišnjak projurio kroz crveno sa 1.78 promila

\'ALKOTEST-DRAGER\'
Zoran Grizelj/VLM
25.01.2013.
u 08:45

Pijanog vozača uočila je policija koja je za njim u potjeru krenula iz Nazorove ulice. Uspjela ga je sustići tek u Mlinskoj ulici, nakon čega se 25-godišnjak zaustavio te na alkotestu 'napuhao' 1.78 promila

Pijani 25-godišnjak u četvrtak je projurio raskrižjem u centru Slatine i to kroz crveno svjetlo na semaforu. Uočila ga je policija koja je za njim u potjeru krenula iz Nazorove ulice. Uspjela ga je sustići tek u Mlinskoj ulici, nakon čega se 25-godišnjak zaustavio te na alkotestu 'napuhao' 1.78 promila.

Nesavjestan vozač potom je uhićen, doveden u policijsku postaju te je protiv njega podnesen optužni prijedlog.

>>Pijani 60-godišnji Umažanin vikao i vrijeđao prolaznike

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MENSA
MENSA
09:02 25.01.2013.

Ovo je očigledno ta "obijesna" vožnja koju sankcioniraju novele Zakona. Pa onda .......na posao.! Zatvorska kazna i trajno oduzimanje vozačke dozvole i .....kraj "priče"!

MO
mozel
19:06 25.01.2013.

Pijani 25-godisnjak projurio kroz crveno sa 1,78 promila.Ovdje nepisete jeli bio iz HDZ-e ili SDP-a pa ako je bio iz HDZ-a nije imao pravo i podlijeze kazni ali ako je iz SDP-a on ima pravo jer je njegova boja bila .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije