Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠENI KRIVIMA

Pijana konobarica i vlasnik kafića: Napala je goste pepeljarom pa ju je izbacio na ulicu

Vlasnik kafića iz Zagreba cijene svih kava zaokružio na jedan euro
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
23.02.2023.
u 12:12

Sud je sa 66 eura kaznio konobaricu i vlasnika kafića u Zagrebu za remećenje javnog reda i mira. Konobarica je psovala goste i gađala ih pepeljarom. Vlasnik ju je pokušao smiriti i potom ju uhvatio i izgurao na ulicu

Branko (62) vlasnik kafića u Zagrebu i  konobarica Tanja (45) proglašeni su krivima i osuđeni na novčane kazne od 66 eura zbog nereda koji je u lokalu izbio krajem srpnja prošle godine. Malo poslije ponoći konobarica je osuđena jer je u u kafiću vikala na gazdu i goste nazivala raznim pogrdnim riječima te je uzela u ruke jednu pepeljaru i bacila je prema gostima lokala. Vlasnik je pak kriv jer je konobaricu uhvatio rukama i izgurao iz lokala na ulicu, pa je tako remetio javni red i mir, obrazložio je sud. Nakon incidenta policija ih je oboje uhitila i s obzirom da su bili pijani, oboje su proveli noć i dio idućeg dana na triježnjenju piše Danica.hr.

Vlasnik kafića se branio na sudu tvrdnjama da ju je pokušavao smiriti. “Pokušao sam je smiriti, ali se ona nije dala i počela je nerazgovijetno vikati i psovati mene i goste lokala, pa sam je primio za njene ruke i izgurao iz lokala na ulicu. Žalim zbog počinjenog prekršaja”, rekao je Branko. Konobarica se na sudu nije pojavila. Na ročištu je svjedočio gost kafića koji je bio tamo u noći incidenta. “Konobarica je bila u nekom čudnom raspoloženju i činilo mi se da je sva izvan sebe. Vrijeđala je goste pogrdnim riječima, a u jednom trenutku je u ruku uzela pepeljaru pa je bacila prema gostima. Srećom, nikoga nije pogodila. Vlasnik kafića ju je pokušao smiriti, ali je tada ona i njega počela vrijeđati raznim pogrdnim riječima, a gazda ju je onda svojim rukama primio za ruke, te ju je izgurao iz lokala, van na ulicu”, kazao je na suđenju.

Vlasnik i konobarica proglašeni su krivima za počinjenje prekršaja i osuđeni na novčane kazne od 66 eura. Kazna im je smanjena na 26,50 eura jer su jedan dan proveli u policijskom pritvoru. “Prilikom odmjeravanja kazne, sud je na strani oba okrivljenika cijenio olakotnim priznanje prekršaja, kao i dosadašnju nekažnjavanost okrivljenika, dok otegotne okolnosti nisu utvrđene”, zaključio je prekršajni sudac.

>> VIDEO: Mladi Hrvati protiv stranih investitora: Ovo je katastrofa, cijene stanova će samo eskalirati

Komentara 1

VI
Vivian
13:13 23.02.2023.

Kad konobarica baca pepeljare na goste, skloni se i nemoj reagirati jer ce te sudac optuziti za remecenje javnog reda i mira !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije