Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrza vožnja

Pijana i bez vozačke autom uletjela u kuću: Spašavali je od urušavanja

Autom uletjela u kuću u Vinici
DVD Vinica
18.10.2021.
u 14:56

U zavoju je zbog prevelike brzine izgubila kontrolu nad vozilom te je probila ogradu i zabila se u obiteljsku kuću.

Dvije ženske osobe ozlijeđene su u nesreći koja se sinoć u 1.39 sati dogodila u Vinici na adresi Gorička b.b. Prema informacijama varaždinske policije, vozačica (23) je u zavoju zbog prevelike brzine izgubila kontrolu nad vozilom te je probila kroz ogradu i zabila se u obiteljsku kuću.

Bila je pod utjecajem alkohola, a vozila je u vrijeme kad joj je izrečena mjera zabrane upravljanja osobnim vozilima, prenosi varazdinski.net.hr. Uz nju, u nesreći je ozlijeđena i suputnica.

Na mjesto nesreće stigli su pripadnici DVD Vinica i to s navalnim i kombi vozilom te devet vatrogasaca. Uvidjeli su kako je došlo do slijetanja osobnog vozila s ceste te probijanja u obiteljsku kuću. Prijetilo je urušavanje ostatka kuće na osobno vozilo, u kojem se nalazila zarobljena vozačica.

- Na mjestu događaja podijelili smo se na dvije ekipe od kojih je prva pružala pomoć suvozačici koja je izašla iz vozila dok je druga ekipa krenula u osiguravanje objekta od daljnjeg urušavanja i uz pomoć hidrauličkog alata i lisne pile izvršila oslobađanje vozačice iz osobnog vozila. Na mjesto događaja naknadno su pristupila tri vatrogasca JVP Varaždin koji su također uz pomoć svojeg hidrauličkog alata krenuli u pomoć kod spašavanja unesrećene osobe - napisali su na svom Facebooku vatrogasci iz DVD Vinica.

Nakon što su oslobodili vozačicu uz pomoć djelatnika Hitne pomoći izvukli su je iz vozila.

Komentara 2

LI
liliZG
15:05 18.10.2021.

ja se nadala da su došli kuću spasiti , kad ono....

MO
modovisisajteMaraschino
20:16 18.10.2021.

dobro je. dobit će novu šansu da ubije nekog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije