Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA 2,12 PROMILA

Pijana djevojka napala ujaka, sama se prijavila policiji i onda vrijeđala policajca

Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Antonio Jakus/PIXSELL
06.04.2023.
u 13:47

Okrivljena Gordana u alkoholiziranom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,12 promila, ničim izazvana fizički je napala svoga ujaka, koji se nalazio u prostoru dnevnog boravka

Dvadesetčetverogodišnja djevojka po imenu Gordana iz okolice Slatine proglašena je krivom i osuđena zbog fizičkog napada na ujaka te vrijeđanja policajca. Prema presudi, sve se dogodilo u veljači ove godine oko 21.45 sati u kući na slatinskom području, gdje je došlo do obiteljskog nasilja.

- Okrivljena Gordana u alkoholiziranom stanju s utvrđenom koncentracijom od 2,12 promila, ničim izazvana fizički je napala svoga ujaka, koji se nalazio u prostoru dnevnog boravka. Ujak je također bio alkoholiziran s utvrđenom koncentracijom od 1,65 promila. Gordana ga je napala na način da ga je noktima izgrebala u predjelu desne strane lica. Daljnje nasilje spriječeno je od strane dečka okrivljene djevojke koji je također bio tamo - kaže se u presudi koja je donesena ovih dana, piše Danica.hr.

Djevojka je potom otišla u zgradu policijske postaje u Slatini kako bi se sama prijavila za obiteljsko nasilje.

- Istog dana u 22.05 sati okrivljena je osobno pristupila u službene prostorije PP Slatina kako bi se prijavila za navedeni događaj. Prilikom obavljanja razgovora s njom, ista je bez ikakvog povoda i razloga na sav glas počela s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskog službenika. Vikala je na njega ovim riječima: Glupane, majmune jedan, ne znaš svoj posao - navodi sudac. 

Prekršajnim nalogom ovih je dana kažnjena sa 170 eura i mora podmiriti 26,50 eura troškova sudskog postupka. Kako je dva dana provela u pritvoru, od kazne joj se oduzima 80 eura. Gordana na takvu odluku može uputiti prigovor u zakonskom roku.

VIDEO Psi Falco, Harley i drugi traže novi dom, MORH ih prodaje: 'Nisu sposobni za daljnju obuku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije